Overgangsmarkedet: Ut med Hart, inn med Begovic!


Morata til Spurs, Begovic til City, Diego flørter med Arsenal og Berahino i samtaler med West Bromwich... 


Forum-snakk

Tottenham håper å kunne sikre seg Real Madrid-spissen Alvaro Morata på lån i håp om å ende måltørken. Spurs har kun scoret ni seriemål denne sesongen, og den høyt verdsatte 21-åringen kan ta noe av presset fra landsmannen Roberto Soldado. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Etter å ha brukt så mye penger i løpet av sommeren, vil Spurs trolig mene at en låneavtale er greit. Morata ble koblet til Spurs da Gareth Bale ble solgt til den spanske hovedstadsklubben i sommer. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Morata har startet sesongen godt i Real-trøya, og har reelle utsikter til å slå igjennom på førstelaget. Real Madrid vil kanskje også ønske å følge utviklingen hans i en annen La Liga-klubb. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Manuel Pellegrini akter å legge Joe Hart + penger på bordet i et forsøk på å lokke Asmir Begovic bort fra Britannia Stadium i januar. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Begovic har vist seg som en svært så stabil Premier League-keeper, mens Pellegrini kan føle seg trygg på at han bringer trygghet til torgs. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Hart er fremdeles kontraktsfestet til City. En stolt herremann som Hart vil heller kjempe om plassen på Etihad heller enn å ta et steg ned med en overgang til Stoke. 


Kjøp meg! 

Wolfsburgs brasilianske playmaker Diego har nokså åpenlyst bedt Arsenal om å hente ham. Southampton blir også koblet til 28-åringen. "Jeg er klar over at det er interesse fra Premier League-klubber. Jeg har også hørt at Arsenal er en av dem. Det hadde vært et ideelt neste stoppested for meg, ettersom spillestilen deres passer mine kvaliteter perfekt".

Hvorfor denne overgangen skjer: Diego hadde i sannhet passet såvel Premier League og Arsenals stil. Prisen vil heller ikke være avskrekkende. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Arsenal har allerede rikelig dekning på den posisjonen, og spørsmålet er om klubben trenger Diego like mye som motsatt? Southampton er trolig er mer realistisk mulighet. 


Se, de snakker sammen!

Saido Berahino nærmer seg en ny avtale med West Bromwich. Den ettertraktede U21-spilleren har blitt linket til en rekke Premier League-klubber. Baggies-manager Steve Clarke regner imidlertid med at stjerneskuddet setter signaturen sin på en ny kontrakt i nærmeste fremtid.

Hvorfor denne overgangen skjer: Berahino har utviklet seg godt på the Hawthorns og vil ønske å fortsette i samme retning. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Vil han lokkes bort fra klubben av andre og bedre tilbud?

Sats på Champions League-kampene her!