Overgangsmarkedet: United vurderer Mata!


Berba tilbake til Spurs, Muntari til Hull, United ønsker seg Mata og Cabella er enig med Newcastle om overgang...

Forum-snakk

Tottenhams styreformann Daniel Levy skal være lysten på å hente Dimitar Berbatov tilbake til White Hart Lane - om enn bare på lån.

Hvorfor denne overgangen skjer: Tottenham har behov for forsterkninger i angrep etter salget av Jermain Defoe. Berbatov, som fant nettmaskene 46 ganger i løpet av 102 kamper for Spurs, er tilgjengelig for så lite som £2 millioner. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Manager Tim Sherwood er ikke i overkant oppsatt på å signere Berbatov, ettersom det kan forstyrre formspilleren Emmanuel Adebayor. Å handle inn den 32 år gamle bulgareren kan meget vel anses som et steg i feil retning. 

Sats på at Berbatov går til Tottenham her!


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Hull City ønsker å sikre seg AC Milans midtbanespiller Sulley Muntari for om lag £4 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ghaneseren satt på benken i Clarence Seedorfs første kamp som Milan-trener. Han vil ønske å holde drømmen om VM-spill ved like med regelmessig førstelagsspill. 

Hvorfor denne ovegangen ikke materialiserer seg: Fra AC Milan til Hull... Litt av et steg ned, eller hva?

Spekulasjoner i tabloidpressen II

Manchester United forbereder et bud på Chelseas Juan Mata. Old Trafford-klubben skal være villig til å legge £37 millioner på bordet for spanjolen. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Mata får ikke spilletid i Chelsea, mens United er desperate etter å hente et stort navn. Bare for å bevise at de fremdeles er en av Premier Leagues storklubber.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ønsker Chelsea å selge en nøkkelspiller til en Premier League-rival? Selv for £37 millioner er det et salg som kan straffe seg. 


Pølse i brød... vel, kanskje ikke helt...

Newcastle har blitt enige med Montpellier om en overgang for midtbanespiller Remy Cabella. Overgangssummen ligger i området £12 millioner. Franskmannen vil imidlertid ikke gjøre Magpie-spiller av seg før til sommeren.

West Ham møter Manchester City i Ligacupen tirsdag kveld – Sjekk oddsen her!