Overgangsmarkedet: United tilbyr Rooney ny kontrakt?


Dagens rykter inkluderer en midtbanespiller på vei tilbake til England, Manchester United står klare med sjekkheftet, Arsenal henter atter en tysk stjerne og en ny sør-amerikaner til Sunderland... 

Forum-snakk

Tidligere Liverpool - og Chelsea-spiller Raul Meireles er på vei tilbake til England. Fenerbaches midtbanespiller styrer mot en låneavtale med West Ham.

Hvorfor denne overgangen skjer: The Hammers har desperat behov for forsterkninger der de kjemper mot nedrykk. Portugiseren er vanligvis ikke den som er fremmed for en overgang. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: I en alder av 30 år bør han kunne ha ytterligere et par år igjen på toppnivå. En overgang til Sam Allardyce' West Ham er en stor risiko sett i lys av klubbens plassering i bunnen av tabellen. 

Spekulasjoner i tabloidpressen

 

Manchester United akter å følge opp signeringen av Juan Mata med å bruke mer penger. Denne gangen ved å tilby Wayne Rooney en ny kontrakt verdt £300.000 pr uke.

Hvorfor denne overgangen skjer: Rooney har truet United ved tidligere anledninger også. Etter å ha lagt kontraktsforhandlingene på is det siste året, synes det som om han endelig får det som han vil. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Det var godt dokumentert hvor nær Rooney var ved å signere for Chelsea forrige sommer. Angriperen har så visst ikke slått fra seg tanken. 

Store penger på bordet!

 

Arsenal akter å bruke store summer på en tysker for andre gang denne sesongen. Schalke-stjernen Julian Draxler er fast bestemt på å slutte seg til Mesut Özil på Emirates Stadium.

Hvorfor denne overgangen skjer: The Gunners kan tjene på å hente ekstra angrepsvåpen. Den talentfulle kan være akkurat hva Arsenal trenger. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Etter å ha satt ny overgangsrekord med kjøpet av Özil, er det lite trolig at klubben fra Nord-London akter å legge over £30 millioner på bordet for Draxler - kun et par måneder senere. 

Et lite trolig røverkjøp!

 

Gustavo Poyets sør-amerianske kontingent er i ferd med å vokse. Denne gangen i form av Argentinas Ever Banega fra Valencia. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Poyet er åpenbart en ambisiøs herremann. Ligacup-finalistene akter å satse sør-amerikansk i arbeidet med å forsterke stallen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Banega mangler ikke beilere rundt om i Europa, og midtbanespilleren kan trolig gjøre det bedre enn en nedrykkskandidat.