Overgangsmarkedet: United henter Mata!


United klar til å bekrefte Mata, og følger Guarin, Zaha til Cardiff og Liverpool nærmer seg Salah...


Forum-snakk

Manchester United kan komme til å signere en annen midtbanespiller denne måneden. Inter Milans Fredy Guarin står på ønskelisten, og Javier Hernandez kan komme til å gå motsatt vei.

Hvorfor denne overgangen skjer: United har fått fart på januar-handlingen med Mata. Det kan alene overtale Guarin til å signere. Inter Milan-spilleren er akkurat den typen midtbanespiller David Moyes trenger.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Guarin har blitt koblet til nesten hver eneste klubb i dette overgangsvinduet. Er United bare den siste i en lang rekke? 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Wilfried Zaha skal være i ferd med å forlate Manchester United til fordel for Cardiff, på en låneavtale ut sesongen.

Hvorfor denne overgangen skjer: Zaha har trøblet etter overgangen til United, og vil være lysten på å komme seg bort. Spissen har angivelig røket uklar med David Moyes igjen etter å ha dukket opp 45 minutter for sent til en reservelagskamp. Ole Gunnar Solskjær-faktoren kan tale til Cardiffs fordel. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Moyes har tidligere uttalt at han kun akter å la Zaha gå på utlån dersom troppen er skadefri, og han har alternativer tilgjengelig. Ashley Young sliter med formen og Nani er linket til Sporting, noe som kan bety at Zahas forhåpninger om en snarlig exit er premature. 

Se, de snakker sammen!

Liverpool nærmer seg stadig en overgang for Basel-vingen Mohamed Salah. Prisen skal ligge i området £10 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Salah er en av de heteste navnene i Europa for øyeblikket. £10 millioner er så visst bra butikk for en spiller som viste seg fra solskinnssiden i Champions League-kampene mot Chelsea. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Kan Chelsea kuppe overgangen i siste øyeblikk? Etter å ha kvittet seg med Mata, vurderer de angivelig å forsøke seg på Salah. 

Pølse-i-brød!... Vel, nesten

Manchester United vil kunngjøre kjøpet av juan Mata. Spanjolen har signert en kontrakt med varighet i fire og et halvt år, og blir klubbens dyreste spiller gjennom tidene. Mata koster £37 millioner, mens den gamle rekorden skriver seg fra 2008 - Dimitar Berbatov, £30.75 millioner. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Mata stod over onsdagens trening, og tok farvel med lagkameratene. Han er klar!

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Alt han trenger nå er Jose Mourinhos velsignelse... Får han det?