Overgangsmarkedet: United håper på Kroos!


Kroos til United, Osvaldo til Juve, Taarabt går til Milan på lån, mens Sunderland sikrer seg Scocco...

Spekulasjoner i tabloidpressen I

Manchester United har blitt gitt håp om at en avtale som inkluderer Toni Kroos er innenfor rekkevidde.

Hvorfor denne overgangen skjer: På spørsmål om 24-åringens mulige overgang til Old Trafford, svarte Bayern-trener Guardiola følgende: "Han er en viktig spiller, men ting kan gå raskt i fotballens verden. Her i dag, borte i morgen". 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Kroos er litt av et navn å skulle kvitte seg med. Spesielt i januar. Er Kroos ganske enkelt ute etter en forbedret kontrakt? 

Spekulasjoner i tabloidpressen II

Juventus akter å hente Southampton-angriper Osvaldo før overgangsvinduet stenger fredag.

Hvorfor denne overgangen skjer: Juves trener, Beppe Marotta, har bekreftet klubbens interesse: "Osvaldo er en italiensk landslagsspiller, og det er mange klubber som vil ønske å hente ham. Ikke bare oss. Men, før vi er i en posisjon til å kjøpe, må vi selge".

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: En avtale avhenger av at Mirko Vucinic forsvinner til Arsenal eller Tottenham. Rekker de alt dette før fredag? 

Medisinsk sjekk!

QPRs midtbanespiller har flydd til Italia i forbindelse med medisinsk sjekk hos AC Milan. En eventuell utlånsavtale vil strekke seg ut sesongen.

Hvorfor denne overgangen skjer: Seedorf anser Taarabt som den kreative spilleren Milan trenger. Treneren vil ønske å gjøre ham til sin "nye Kevin Prince Boateng".

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Taarabt har ikke evnet å markere seg for noen av klubbene han har spilt for. Er AC Milan kanskje et steg for høyt opp for ham?

Pølse-i-brød

Sunderland har fullført signeringen av argentineren Ignacio Scocco for Internacional. Spissen skal dermed være i Nordøst-klubben de neste to og et halvt år. Sunderland har i tillegg kalt tilbake angriper Conor Wickham fra låneopphold i Sheffield Wednesday.