Overgangsmarkedet: Trenger Spurs og Manchester United Guarin?


I fredagens overgangsspalte vurderer vi Chelseas planer om å hente en ny venstreback, kampen mellom Manchester United og Spus, Xavi Alonsos Premier Leauge-retur og Crystal Palace' jakt på en ny spiss...


Forum-snakk

Chelsea akter å legge £20 millioner på bordet for Southamptons venstreback, Luke Shaw.

Hvorfor denne overgangen skjer: Shaw har alt som skal til for å bli Ashley Coles erstatter på det engelske landslaget, og er i tillegg Chelsea-supporter.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Unggutten spiller hver eneste helg for et godtgående Southampton. Klubben på sørkysten har ikke behov for å selge, og han vil gjøre klokt i å bli værende. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Manchester United og Tottenham kjemper om å sikre seg Inter Milans midtbanespiller Fredy Guarin. Spilleren skal angivelig koste £10 millioner. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Andre Villas-Boas har trent Guarin i Porto, mens David Moyes er lysten på å forsterke midtbaneleddet. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Trenger noen av disse klubben ham? Spurs har allerede et forråd av midtbanespillere, mens Guarin for tiden spiller som nummer 10 for Inter - en posisjon hvor selv United har en rekke alternativ. 


Gratis, Gratis!

Chelsea, Liverpool og Manchester United står alle klare til å hente Real Madrids Xabi Alonso når kontrakten hans utløper til sommeren.

Hvorfor denne overgangen skjer: Alonso vil kunne tilføre nevnte klubber midtbanekvaliteter. Han er høyt ansett på Anfield, Jose Mourinho trente han i Madrid, mens han utvilsomt vil være en forsterkning på Old Trafford.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Alonso er fremdeles viktig for Real, og de er ikke så stødige når han mangler. Han kan meget vel finne på å signere en ny kontrakt.


Ingen avtale!

Crystal Palace-manager Tony Pulis hevder at klubben ikke vil forsøke seg på Blackburns Jordan Rhodes. Enkelt og greit fordi de ikke har råd. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Pulis har kjapt fått Palace til å plukke poeng. Dersom de fortsetter i samme spor, og setter seg i posisjon til å holde seg i divisjonen, vil et kjøp av Rhodes kunne vise seg en smart investering. Uavhengig av pris. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Blackburn er fortsatt på jakt etter en play-off plass i the Championship, og vil med rette forlange en solid overgangssum. 

Sats på Chelsea vs Crystal Palace her!