Overgangsmarkedet: Tidligere United-spiller til City?


Dagens rykter inkluderer at Chelsea betaler store summer for en tidligere spiller, en fransk stjerne returnerer til Manchester og en av Tottenhams sommerkjøp er allerede på vei ut dørene på White Hart Lane...

På vei tilbake

Chelsea skal være villige til å betale så mye som £21 millioner for sin forhenværende midtbanespiller - Nemanja Matic. Spilleren forlot Stamford Bridge til fordel for Benfica i januar 2011, som en del av avtalen hvor David Luiz gikk motsatt vei.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ettersom Frank Lampard og Michael Essien er i ferd med å miste dampen, kan den sentrale midtbanen trenge foryngelse. Matic vil selv føle han har noe å bevise.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Er klubben villig til å gjøre seg så til skamme? I tillegg vil den unge hollenderen Marco van Ginkel være tilbake fra skade neste sesong. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Manchester City skal ønske å hente den tidligere Manchester United-spilleren Paul Pogba fra Juventus. Den 20-årige franskmannen skal i tillegg være lysten på Premier League-retur.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ved siden av å være en klar oppgradering sammenlignet med spillere som Javi Garcia og Jack Rodwell, vil signeringen av Pogba komme med en bonus. Nemlig at man evner å irritere erkerivalen igjen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Pogba er stjerne på et gulljagende Juventus-lag. I City vil han heller ikke være garantert en plass i startelleveren med Yaya Toure og Fernandinho i stallen. 


Allerede på vei ut!

Tottenham-manager Tim Sherwood har kritisert Etienne Capoues fremferd, og kan komme til å forlate London-klubben bare fem måneder etter overgangen fra Toulouse for £9 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Sherwood ønsker å sette sitt eget preg på klubben. Etter å ha tatt Nail Bentaleb opp fra reservelaget anses kanske Capoue som unnselig. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Å skulle begrense de økonomiske tapene på en lovende spiller etter så vidt kort tid vil ikke gi Sherwood en høyere stjerne blant supporterne. Klubben akter trolig å beholde spilleren frem til sommeren. 


Ikke et sekund for tidlig...

Manchester Uniteds midtbanespiller Anderson skal være i ferd med å sette punktum for en alt annet enn imponerende karriere på Old Trafford. Neste arbeidsgiver heter etter alle solemerker Fiorentina. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Brassen står langt bak i køen, selv om Uniteds midtbaneproblemer. Han trenger en overgang for å få karrieren på rett kjøl igjen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Anderson sa så sent som i november at han gjerne ville bli i United kontraktstiden ut (2015). Så fremt Fiorentina ikke tilbyr de samme betingelsene blir han værende i klubben.