Overgangsmarkedet: Spurs-stjerne på vei bort?


Dagens rykter inkluderer West Ham, en Tottenham-spiller på vei bort, et kupp for Fulham og en hollender på vei til Everton...

Forum-snakk

 

West Ham er fast bestemt på å hente Leeds United-angriper Ross McCormack. The Hammers skal være villig til å legge £5 millioner på bordet for toppscoreren i Championship.

Hvorfor denne overgangen skjer: Skotten fortjener å forsøke seg i Premier League, etter scoringer på løpende bånd for Cardiff og nå Leeds. Angriperen kan vise seg som en god makker for Andy Carroll.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Etter å ha bekrefter at de allerede har avslått et bud på £3.5 millioner for spilleren, tyder mye på at Leeds akter å beholde sin beste spiller i jakten på Play-off spill.

Spekulasjoner i tabloidpressen

 

Den franske målvakten Hugo Lloris er klar til å forlate Tottenham denne sommeren dersom klubben ikke ender blant de fire beste - og følgelig sikrer seg Champions League-spill.

Hvorfor denne overgangen skjer: Med et Manchester United - nå med Juan Mata - i tillegg til Liverpool og Everton å sloss med i kampen om Champions League, kan det vise seg vanskelig for Spurs å kvalifisere seg. Lloris har på sin side kvaliteter til å kunne spille for de fleste Champions League-klubbene. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Tottenham befinner seg a poeng med Liverpool på fjerdeplass, og følgelig helt med i kampen om Champions League-spill. Lloris er også nødt til å forstå at laget stadig vil bli bedre nå som sommerkjøpene begynner å finne hverandre.

Overraskende overgang!

 

Fulham ligger an til å hente Sergio Canales - tidligere en midtbanespiller som ble ansett som Real Madrids fremtid - på lån ut sesongen fra Valencia.

Hvorfor denne overgangen skjer: Canales har slitt med skader i hele karrieren, og Valencia skal være villige til å tillate en låneavtale for å kunne spille seg tilbake i form. Likeledes å kunne vise seg frem for mulige kjøpere. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Er nedrykkskamp i Premier League den ideelle settingen for å spille seg tilbake i form? Canales har i tillegg blitt koblet til en langt mer trolig overgang til Everton - som allerede har et lass med lånespillere.

En spiller for fremtiden!

 

Skaden på Bryan Oviedo har ført til at Roberto Martinez vurderer den hollanske Bruno Martins Indi. Spilleren har allerede 12 landskamper sine 21 år til tross. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Premier League kan meget vel være den rette rammen for Martins Indi, hvis spiller vil styrke Evertons bakre rekker. I tillegg er han den perfekte erstatteren for landsmannen John Heitinga. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Som vi har sett av mengden lånespillere, er det ikke akkurat overflod av penger tilgjengelig på Goodison Park. En mulig prislapp på £8 millioner kan sette en stopper for overgangen. 

Sats på denne ukens Premier League-kamper her!