Overgangsmarkedet: Spurs snuser på brasiliansk venstreback?


I dag ser vi nærmere på Hulls forsøk på å hente en ny angriper, Spurs' jakt på en Roma-spiller, Chelseas mulige salg av en midtbanespiller, og at Rafael Benitez ser til gamleklubben for å finne forsterkninger... 

Forum-snakk

Hull vil atter igjen forsøke å sikre seg West Bromwich Albions Shane Long når overgangsvinduet åpner i januar. The Tigers gikk nemlig bare så vidt glipp av spissen i sommer.

Hvorfor denne overgangen skjer: Hull gjør det bra denne sesongen, men mangler en utpreget målscorer. Å signere Long vil kunne sikre fornyet Premier League-kontrakt. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: West Bromwich står for tiden uten manager. Lagets nye trener kan ønske å ville beholde Long, spesielt tatt i betraktning at the Baggies selv sliter med å finne nettmaskene. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Tottenham vil forsøke å hente Roma-forsvarer Dodo i vinterens overgangsvindu.

Hvorfor denne overgangen skjer: Spurs har behov for en venstreback, og Franco Baldini kjenner spilleren fra sin tid i Roma.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ønsker virkelig Tottenham å påføre seg selv alle vittighetene som en signering av "Dodo" vil føre med seg? Seriøst; de kan ha mer å tjene på å signere en mer rutinert back. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Bayer Leverkusen står klare med £12.5 millioner for Chelseas midtbanespiller Kevin De Bruyne.

Hvorfor denne overgangen skjer: De Bruyne har ikke fått nevneverdig spilletid under Jose Mourinho denne sesongen, og Chelsea kan tenke at han er overflødig. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Mourinho setter De Bruyne høyt, og en utlånsavtale er langt mer aktuell. 


Ingen avtale!

Liverpool har avslått Napolis forespørsel om å hente Daniel Agger på lån.

Hvorfor denne overgangen skjer: Agger sliter med å få kamper i Liverpool-trøya denne sesongen, mens Napoli-trener Rafael Benitez er mannen som tok ham til Anfield i sin tid. En permanent overgang er trolig hva Liverpool er ute etter.

Hvorfor denne overgangen ikke skjer: Liverpool jakter Premier League-tittelen, og vil ikke ønske å svekke stallen. 

Sats på at Liverpool vinner Premier League til 7.00 i odds!