Overgangsmarkedet: Spurs og Juventus vurderer byttehandel med Lamela og Vucinic!


Lamela til Juventus, Lescott til West Ham, Ince er ønsket av Swansea og Defoe endelig klar for Toronto...


Forum-snakk

Tottenham og Juventus forhandler om en permanent avtale hvor Spurs-floppen Erik Lamela går til Italia, mens Vucinic går andre veien. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Tottenham er desperate etter å få noe tilbake etter å ha brukt £30 millioner på Lamela. Spilleren er imidlertid vel ansett i Italia etter tiden i Roma.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Tottenham antas å kreve om lag £25 millioner for Lamela, noe som meget vel kan fungere avskrekkende på Juve.


Spekulasjoner i tabloidpressen I

West Ham står klare til å tilby Joleon Lescott £90.000 pr uke i et forsøk på å lokke ham bort fra Etihad.

Hvorfor denne overgangen skjer: Lescott får ikke spilletid i City, men kan få mulighet til å vise seg frem for Roy Hodgson med en overgang til West Ham.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Tottenham er angivelig også lystne på Lescott, hvis klubb trolig er et langt mer fristende alternativ for spilleren. 

Lescott er priset til 2.75 i odds på å gå til West Ham i januar - Sjekk oddsen på overgangene her! 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Swansea leder kampen om å signere Blackpools Tom Ince. Spilleren skal etter sigende være tilgjengelig for om lag £4 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ince' nåværende kontrakt med Blackpool er i ferd med å løpe ut. The Tangerines vil således ønske å selge mens de fortsatt kan få noe tilbake for stjernespilleren sin.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Swansea har ikke gjort mye for å sikre en overgang den siste tiden - kan Cardiff eller Crystal Palace sikre seg Ince' signatur?


Pølse-i-brød!

Jermain Defoe, 31, har blitt enige med Toronto om en overgang. Spissen koster den canadiske klubben £6 millioner, og han lånes tilbake til Spurs frem til mars - når MLS-sesongen starter. 

Her er videoen Toronto FC har publisert for å fortelle at overgangen er nærliggende:

Forlater Juan Mata Chelsea i januar? Sjekk oddsen her!