Overgangsmarkedet: Spurs jakter brasilianer


Forum-snakk

Ettersom flørtingen med Leandro Damiao ikke har ført til et forhold, har Spurs fått øyekontakt med landsmannen Bernard. 

Bernard følger i fotsporene til flere andre brasser ved å ta et snertent kunstnernavn. Vi nevner i fleng: Alan, Jonathan og Fred. Atletico Mineiro-spilleren er kjent som et av de heteste talentene i brasiliansk fotball. Med sine 162 på strømpelesten er han også en av de korteste. 

Spekulasjoner i tabloidpressen

Demba Bas drømmeovergang til Chelsea kan være i ferd med å utvikle seg til et mareritt. 

Jose Mourinho ønsker å rydde plass til en ny angrepsrekke. Å forvente inntekter fra et salg av Fernando Torres er like trolig som at Real Madrid kaster seg inn i kampen om Carlton Cole. Det betyr at Ba kan bli spissen som forsvinner. 

"Kjøp meg!"

Alle ønsker å spille i Frankrike om dagen. Vel, i alle fall de som tjener til opphold i Paris St Germain eller Monaco.

Lille-angriper Salomon Kalou har vedgått at han ønsker seg en snarlig return til England. Han vil garantert vekke interesse hos de som leter etter en spiller som er fornøyd med en benketilværelse, så lenge lønna kommer i tide. 

"Se, de snakker sammen"

Faretruende nyheter kommer fra Arsenal-leiren. Den danske angriperen Nicklas Bendtner hevder at han er i samtaler med "fem eller seks klubber i forbindelse med en permanent overgang". 

Nyheten er garantert egnet til å sende frysninger nedover ryggen på noen og enhver. Spesielt de som følger en klubb som er i markedet etter en under middels god spiss. Bendtner, som en gang kunne kalle seg en av de største spisstalentene i verden, evnet ikke å finne nettmaskene en eneste gang for Juventus forrige sesong. 

Pølse-i-brød

Han er kanskje for beskjeden til å si det høyt selv, men Thinbaut Courtois er det største keepertalentet. Likevel har Chelsea bestemt seg for at de ikke trenger ham... I alle fall ikke denne sesongen.

Lørdag ble det bekreftet at Courtis blir værende i Atletico Madrid atter en sesong, i hva som begynner å ligne på verdensrekord i utlån. Dersom Chelsea ikke er forsiktige, kan den belgiske landslagsspilleren kjapt anse Madrid som sitt hjem snarere enn Vest-London. 

Sett spill på hendelser i overgangsmarkedet her!