Overgangsmarkedet: Spurs henter en spiller på lån?


I dag ser vi på den italienske klubben som har øynene rettet mot en Premeir League-spiller, Shinji Kagawas fremtid på Old Trafford, Tottenhams forhåpninger om å hente en ny spiss og Chelseas jakt på en midtbanespiller av internasjonalt format...

Spekulasjoner i tabloidpressen

Tottenhams midtbanespiller Sandro jaktes angivelig av både Roma og Inter Milan.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ingen kan holde det mot Sandro dersom han har bltit desillusjonert i Nord-London.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Tottenham vil kreve akkurat den type overgangssummer som italienske klubber bare ikke betaler. 


Ingen avtale!

David Moyes utelukker et salg av Shinji Kagawa når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Borussia Dortmund er fortsatt store beundrere av sin tidligere spiller, og et bud kan overbevise United om å selge.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Moyes har gitt Kagawa muligheter til å etablere seg i startelleveren, og har behov for å handle spillere snarere enn å kvitte seg med dem. 


Leiesoldat

Tottenham håper å kunne sikre seg Mirko Vucinic på lån fra Juventus i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Vucinic sliter med å få førstelagsspill på jevnlig basis i Juventus, mens Franco Baldini har kontaktene som trengs for å hale i land en avtale.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Juventus har ikke lyst til å svekke troppen når de jager sitt tredje strake seriemesterskap. 


Se, de snakker sammen!

Inter Milans midtbanespiller Fredy Guarin er i samtaler med Chelsea.

Hvorfor denne overgangen skjer: Chelsea har sparsomt med sentrale midtbanespillere, og Guarin kan avhjelpe situasjonen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: The Blues er ikke den eneste Premier League-klubben som er interessert, og Chelsea kan dermed få konkurranse om spilleren. 

Sats på at Chelsea vinner Premier League til 5.50 i odds!