Overgangsmarkedet: Spiss fra Manchester til Monaco!


Kroos og Fernando til Manchester United, Hernandez til Monaco og De Jong til Newcastle...

Forum-snakk

Toni Kroos har avslått et kontraktsforslag fra Bayern München, noe som har fått Manchester United til å røre på seg.

Hvorfor denne overgangen skjer: Kroos er en gjennomført profesjonell spiller, med akkurat den typen erfaring som hadde kommet godt med på David Moyes' midtbane.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Kroos er kun 24 år og har fremdeles mye å tilby Bayern. Er dette bare et spill for å presse frem bedre betingelser?

Spekulasjoner i tabloidpressen I

Manchester United akter å følge opp kjøpet av Juan Mata med å hente Portos midtbanespiller Fernando (Alias "Blekkspruten") foran nesa på Liverpool. Spilleren vil koste £7 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Signeringen av Mata kan overbevise andre spillere om at United er en god destinasjon. Fernando vil bidra med sårt tiltrengte muskler på midtbanen.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Liverpool har allerede kommet langt i arbeidet med å sikre seg Fernando. Er det for sent for United å kuppe denne overgangen?

Spekulasjoner i tabloidpressen II

Javier Hernandez er angivelig på vei fra Manchester United til franske Monaco.

Hvorfor denne overgangen skjer: Hernandez har behov for førstelagsfotball på regelmessig basis i forkant av VM-sluttspillet. Monaco trenger på sin side en spiss som kan erstatte Radamel Falcao.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Er Hernandez - en mann med kun to Premier League-scoringer denne sesongen - en som kan fylle Falcaos sko?

Medisinsk sjekk og personlige betingelser

Etter å ha mistet Yohan Cabaye til Paris Saint-Germain, er Newcastle i ferd med å sikre seg den nederlandske spissen Luuk De Jong for om lag £7 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: De Jongs nåværende klubb - Borussia Mönchengladbach - har bekreftet overgangen på Twitter. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Kun den medisinske sjekken gjenstår... 

 Signerer Julian Draxler for Arsenal før fredagens transfer deadline?