Overgangsmarkedet: Southampton nærmer seg Chelsea!


Holtby til Dortmund er avlyst, Arsenal inn i kampen om Mandzukic, Shaw i ferd med å gå til Chelsea og Newcastle byr på Grenier...

Ingen avtale!

Lewis Holtbys bebudede overgang til Borussia Dortmund er avlyst, etter at BVB rygget som følge av Spurs' prislangende på £5 millioner. Manager Tim Sherwood vedgikk tidligere denne uken at klubben ville låne øre til bud på Holtby og midtbanespiller Etienne Capoue. Sistnevnte har blitt koblet til Napoli. 

Forum-snakk

Arsenal kan komme til å legge inn et frekt bud på Bayern Münchens angriper Mario Mandzukic.

Hvorfor denne overgangen skjer: Mandzukic var ikke engang i troppen til Bayerns 2-0 seier over Borussia Mönchengladbach fredag. Årsaken skal angivelig være at han har "trent dårlig". Kroaten er misfornøyd med Robert Lewandowskis forstående ankomst, og vil like muligheten til å spille for Arsenal. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Har Arsenal forgapt seg? Med rykter rundt Julian Draxler og Diego Costa er spørsmålet om the Gunners rekker å hente Mandzukic før overgangsfristen fredag? 

Spekulasjoner i tabloidpressen

Southampton skal være i ferd med å akseptere et bud i regionen £24 millioner for venstrebacken Luke Shaw. Chelsea akter eventuelt å låne spilleren tilbake til the Saints frem til utgangen av sesongen. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Shaw har hatt Chelsea som favorittklubb fra barnsben av, og the Blues anser unggutten som Ashley Coles naturlige arvtager.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Manchester United har allerede lagt inn et bud på £22 millioner for Shaw. Chelsea må således påregne hard kamp om spillerens signatur.

Pengene på bordet!

Newcastle har lagt inn et betydelig bud på Lyons midtbanespiller Clement Grenier, i et forsøk på å erstatte Yohan Cabaye før fredagens overgangsfrist. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Pengene fra salget av Cabaye brenner i lommene på Newcastle, og tiden begynner å bli knapp med henblikk på å erstatte den viktige midtbanespilleren. Det er allerede en stor kontingent av franske spillere i Newcastle, noe som gjør at Grenier kjapt vil finne seg til rette.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Lyon, som befinner seg på femteplass i Ligue 1, kan gi Grenier bedre muligheter til Champions League-spill enn Newcastle.

Forlater Berbatov Fulham denne uken? Sjekk oddsen her!

Manchester City er priset til 1.90 i odds for seier mot Tottenham onsdag!