Overgangsmarkedet: Schalke vurderer tidligere Spurs-sjef!


Mata til Bayern, Villas-Boas til Schalke, Norwich nærmer seg Gutierrez og Stoke håper på Guidetti...

Spekulasjoner i tabloidpressen I

Bayern Münich akter å teste hvor mye Chelsea egentlig ønsker å beholde Juan Mata. De tyske gigantene planlegger nemlig å legge £20 millioner på bordet for spanjolen.

Hvorfor denne overgangen skjer: Mata er ikke en del av Mourinhos fremtidsplanen, og spilleren er garantert lysten på spilletid før sommerens VM. Alle spillere har en pris...

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Mourinho anser Mata som er god sikkerhet i fall Hazard, Oscar eller Willian skulle bli skadet. Og vil Mourinho ønske å selge en nøkkelspiller til sin gamle rival, Pep Guardiola? 

Spekulasjoner i tabloidpressen II

Tidligere Tottenham-manager Andre Villas-Boas er plutselig aktuell som ny trener for Bundeliga-klubben Schalke.

Hvorfor denne overgangen skjer: Schalke gjør det dårlig om dagen, og nåværende trener Jens Keller er under stadig sterkere press. Villas-Boas vil være en høyprofilert ansatt for Die Königsblauen.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: AVB har feilet i to Premier League-jobber, Chelsea og Spurs. Hvor mange "nye sjanser" vil han få? 

Kanskje du tror AVB heller ender opp i Porto? Sjekk oddsen her!


Se, de snakker sammen I

Newcastle-vingen Jonas Gutierrez nærmer seg en overgang til Norwich, i følge rapportene.

Hvorfor denne overgangen skjer: Gutierrez håper å spille seg inn i den argentinske landslagstroppen igjen, og vil hoppe på muligheten til å spille for gamletreneren Chris Hughton.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Newcastle vil håpe å få tilbake mesteparten av de £4.8 millionene de betalte for ham i 2008. Norwich har akkurat budt £2 millioner.


Se, de snakker sammen II

Stoke håper å sikre seg Manchester City-spissen John Guidetti på lån frem til utgangen av sesongen. Guidetti (21) fant nettmaskene 20 ganger i løpet av 23 kamper for hollandske Feyenoord i 2011/2012-sesongen, men har til gode å slå igjennom på Citys førstelag. 

Arsenal møter Aston Villa i Premier League mandag kveld. Sjekk oddsen her!