Overgangsmarkedet: Satser Spurs på Kagawa i januar?


Mandag ser vi nærmere på Tottenhams angivelige midtbaneforsterkninger, kampen om en spansk landslagsspiller, Tony Pulis' første mulige spillerkjøp som Palace-manager, og Clint Dempseys muligheter til spill i Premier League...


Forum-snakk

Spurs akter å forsøke seg på Manchester Uniteds Shinji Kagawa når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Tottenham sliter med kreativiteten i laget, mens Kagawa ikke evner å spille seg inn i Uniteds førsteellever.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Manchester United ønsker ikke å forsterke et lag som fortsatt er med i kampen om en Champions League-plass. Spurs trenger likevel en spiller som er kreativ - men som ligger dypere på midtbanen. 


Forum-snakk II 

Manchester City og Arsenal akter å kjempe om Real Madrid-målvakten Iker Casillas i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Casillas får ikke jevnlig førstelagsfotball i Madrid, nå som Diego Lopez foretrekkes mellom stengene. Casillas finner trolig situasjonen kinkig når det lakker og lir mot VM-sluttspillet 2014 til sommeren. Keeperen vil uansett ønske seg til en toppklubb. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Arsenal kjøpte ikke en ny keeper da Wojciech Szczesny spilte svakt. Hvorfor skulle de så gå hen å kjøpe Casillas når Szczesny først spiller godt? Med forbindelsene til Barcelona, vil Manchester City sikkert vente til sommeren og da kjøpe Victor Valdes.


Spekulasjoner i tabloidpressen

Crystal Palace' nye manager, Tony Pulis, sies å planlegge et bud på Blackburns Jordan Rhodes i januar. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Pulis ønsker å sikre seg en ny angriper så snart som mulig. Han ønsker videre å forme Palace-laget i samme støpeform som det gamle Stoke. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Rhodes vil utvilsomt ta steget opp i Premier League - jo før jo heller. Men, vil han ønske å gå til en klubb som etter alle solemerker spiller i Championship neste sesong? 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Everton er favoritter til å sikre seg Seattle Sounders' midtbanespiller Clint Dempsey på lån i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Klubb og spiller er enige om at et utlån til Premier League er ok, slik at spilleren kan holde seg i form frem til VM-sluttspillet neste sommer.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Dempsey har allerede vist seg som en målscorer i Premier League. Men, hvor skal man finne plass til ham i et Everton-lag allerede fullt av habile spillere? 

Sats på hvem som vinner Premier League her!