Overgangsmarkedet: Ronaldinho i sjokkretur til Europa!


Defour til Villa, Ba til Palace, Newcastle bedt om å betale for Remy og Ronaldinho tilbake til Europa...


Forum-snakk

Aston Villa følger Portos belgiske midtbanetjerne Steven Defour tett. Spilleren ønsker å sikre seg førstelagsspill før sommerens Verdensmesterskap i Brasil.

Hvorfor denne overgangen skjer: Med landslagskollega Christian Benteke allerede i klubben, og Defour angivelig lysten på en overgang, kan dette være så godt som avgjort. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ettersom Schalke også skal være interessert, kan Defour ha bedre tilbud på bordet.

 

Spekulasjoner i tabloidpressen I

Demba Ba kan være på vei til Premier Leagues hardt prøvede Crystal Palace. Manager Tony Pulis akter i alle fall å forsøke seg på et av de store kuppene i overgangsvinduet. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Pulis forsøkte å hente Ba til Stoke, og har åpenbart sans for den senegalesiske spissen. Ba spiller knapt i Chelsea, og vil ønske å vise seg frem. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Vil Ba ha lyst til å forlate Chelsea til fordel for nedrykkskamp med Palace? En overgang vil i tillegg avhenge av hvorvidt Chelsea kan hente en ny angriper. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Harry Redknapp har fortalt Newcastle United at de er nødt til å legge £16 millioner på bordet for å sikre seg Loic Remy på permanent basis.

Hvorfor denne overgangen skjer: Remy har vært i forrykende form i Newcastle-trøya, og de vil ønske å hente franskmannen permanent. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Er han virkelig verdt £16 millioner, eller er det gode gamle Harry som bruker sine forhandlingsevner igjen? 


Pølse-i-brød!

Ronaldinho har forhåpninger om spill i sommerens VM, og har følgelig sikret seg en overgang tilbake til Europa. Brassen har nemlig signert kontrakt med tyrkiske Besiktas, som skal være verdt €10 millioner. Den forhenværende "Årets Spiller" ønsker å bevise hva han er god for i et forsøk på å spille seg inn på det brasilianske landslaget igjen. 

Kan Manchester United slå Sunderland i Ligacupen mandag kveld?