Overgangsmarkedet: Mata til Inter Milan?


I dag ser vi nærmere på Joleon Lescotts fremtid, Arsenals stadige spissproblem, en mulig byttehandel og to Premier League-klubber...

Forum-snakk

Joleon Lescotts agent hevder at Besiktas er interesserte i å sikre seg Manchester City-forsvareren.

Hvorfor denne overgangen skjer: Lescott har kun seks måneder igjen av sin nåværende kontrakt, og kan fritt snakke med interessenter. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Lescotts agent gjør ikke annet enn å gi verden beskjed om spillerens tilgjengelighet. Håpet er selvsagt at Manchester City skal tilby en fornyet kontrakt, eller at en annen Premier League-klubb melder seg. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Arsenal skal være villige til å betale Fulham £2 millioner for spissen Dimitar Berbatov.

Hvorfor denne overgangen skjer: Arsenal har for øyeblikket både Olivier Giroud og Nicklas Bendtner ute med skade. Situasjonen er således prekær.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Fulham kjemper for livet med henblikk på fornyet Premier League-kontrakt, og vil nødig selge sin beste spiller for småpenger. 


Byttehandel

Jose Mourinho vil la Juan Mata forlate Chelsea, hvorpå Inter Milan forbereder en byttehandel som inkluderer Fredy Guarin. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Guarin er allerede i Chelseas søkelys, mens Mourinho åpenbart ikke har sans for Matas kvaliteter. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Byttehandler hvor to dyre spillere er involvert er kronisk vanskelig å gjennomføre. 


Se, de snakker sammen!

Sam Allardyce hevder at West Ham er i samtaler med Evertons John Heitinga.

Hvorfor denne overgangen skjer: West Ham opplever en aldri så liten skadekrise, og har behov for forsterkninger. Heitinga sliter med å få spilletid i Everton, og vil ønske å beholde plassen i Hollands VM-tropp. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Heitinga har vært koblet til en overgang til Serie A, noe som meget vel kan friste mer enn nedrykkskamp med West Ham. 

Sats på at West Ham rykker ned til 2.50 i odds!