Overgangsmarkedet: Marcas Suarez-historie kan være sann!


Fredagens overgangsspalte inkluderer Manchester United, Chelseas jakt på en toppspiss, prislapp på Jermain Defoe og Marcas seneste revestreker...


Forum-snakk

Manchester United ryktes å være interessert i Benfica-stopper Ezequiel Garay.

Hvorfor denne overgangen skjer: Rio Ferdinands karriere synes å være på hell. Garay kan vise seg som erstatter på sikt. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: David Moyes har fremdeles forsvarere som Nemanja Vidic, Phil Jones, Jonny Evans og Chris Smalling. Det er langt mer presserende saker å gripe fatt i enn stopperplassen. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Chelsea skal ønske å sikre seg Monacos Radamel Falcao når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Jose Mourinho fulgte Falcao tett som Real Madrid-trener, mens Chelsea nå har behov for en angriper av toppklasse. Det sirkulerte rykter i sommerens overgangsvindu om at Falcao ville bli solgt grunnet økonomiske problemer i Monaco. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Monaco ligger godt an til å kvalifisere seg til Champions League. Det vil således være fornuftig å beholde Falcao, for deretter å innkassere store premiepenger. 


Prislappen satt!

Tottenham har verdsatt Jermain Defoe til £6.5 millioner. Angriperen skal være ønsket av både West Ham og QPR.

Hvorfor denne overgangen skjer: Defoe har kun startet én Premier League-kamp for Spurs denne sesongen. Spissen har rukket å bli 31 år, og det er trolig Tottenhams siste mulighet til å sikre seg en viss sum ved et salg. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Tottenham ønsker å sikre seg en spiss før de lar Defoe gå. En overgang i januar skal derfor vanskelig la seg gjøre. 

Marcas Revestreker

Den spanske avisen Marca hevder at Liverpool har kontaktet Real Madrid med en overgang for Luiz Suarez for øye. Kun for å holde ham unna Arsenals klør. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Når Marca rapporterer slikt, er det veldig ofte fordi deres "gode venner" i Real Madrid ønsker seg en spiller, og vil offentliggjøre interessen (les: Gareth Bales overgangssaga). Og det er absolutt sant at Liverpool heller selger Suarez til en klubb utenfor Premier League. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Liverpool er desperate etter å beholde sin beste spiller, og vil ikke kontakte noen for å få i stand et salg. Champions League-kvalifisering kan være nok til å få uruguayaneren til å bli værende i klubben. 

Sats på at Luis Suarez scorer for Liverpool mot Everton til 2.30 i odds!