Overgangsmarkedet: Manchester United med £150 millioner til spillerkjøp?


Dagen overgangsrykter inkluderer blant annet at David Moyes blåser penger på en angriper, Liverpool nærmer seg et overgangsmål, Arsenal signerer en erfaren stjerne og en overraskende vri med henblikk på managere...


Forum-snakk

Manchester United akter å sette en stopper for problemene med et overgangsbudsjett på £150 millioner. Førstemann ut ryktes å være PSGs Edinson Cavani.

Hvorfor denne overgangen skjer: United har behov for å gjøre omfattende endringer for å hevde seg i toppen av Premier League igjen. Klubbens eiere er nødt til å forstå at kjøpet av et stort navn trengs for å få fansen til å tro på Moyes. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: En slik overgang er lite trolig å skje i løpet av sommermånedene, for ikke å snakke om i januar. Når klubbene er mer forsiktige med å selge - eller kjøpe større navn. Cavani vil vel ikke akkurat skrike etter en overgang til Old Trafford på dette tidspunktet heller?


Spekulasjoner i tabloidpressen

Liverpool nærmer seg sitt fremste overgangsmål i januar - Mohamaed Salah. Basels egyptiske kantspiller vedgår at han er klar for å forflytte seg til Anfield.

Hvorfor denne overgangen skjer: Salah er et spennende talent, som også har vist sine kvaliteter i Champions League. Liverpool trenger i sannhet flere offensive kvalitetsspillere i jakten på en plass blant de fire beste i Premier League.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: The Reds må kanskje vente til sommeren med å sikre seg unggutten. Basels prisforlangende øker for hver eneste uke nå i januar. 


Styrker stallen!

Arsenal håper å sikre seg flere angrepsalternativer ved å hente Juventus-angriper Mirko Vucinic på lån. Italienerne håper på sin side å selge spilleren for £10 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: The Gunners er desperate etter å forsterke offensivt. Vucinic virker å være perfekt for Premier League-innspurten.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Snubletråden her er overgangssummen. Arsene Wenger vil trolig ikke være villig til å betale £10 millioner for en 30-åring med liten videresalgsverdi. Spillerens beste dager ligger kanskje bak ham? 


"Jesu andre komme"

Alan Pardew kan komme til å forlate Newcastle til fordel for sin gamle arbeidsgiver West Ham. Vel og merke dersom the Hammers velger å kvitte seg med Sam Allardyce.

Hvorfor denne overgangen skjer: Pardew er fremdeles en avholdt herremann i West Ham, etter å ha ledet klubben til FA Cup-finalen i 2006. Han vil bli ønsket velkommen tilbake med åpne armer. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Mike Ashley ga Pardew en langtidskontrakt på St James' Park i kjølvannet av imponerende resultater. Tross alt; Newcastles utsikter synes langt lysere enn West Ham for øyeblikket.