Overgangsmarkedet: Manchester United jakter Iniesta!


 Forum-snakk

Liverpool har sluttet seg til Tottenham i jakten på "Den Nye Ibrahimovic" - Valmir Berisha. Den 17-årige Halmstad-spissen kan vise seg tilgjengelig for så lite som £500.000, og mange av Europas toppklubber har allerede meldt seg på i kampen. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Liverpool er en klubb på oppadgående, og Berisha kan meget vel anse klubben som en perfekt utviklingsarena. For £500.000 er det enkel matte for the Reds. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Det er hard konkurranse om Berishas signatur, og han kan kjapt ville velge en klubb med høyere stjerne.


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Manchester United gjør seg klare til å legge inn et bud på Barcelonas Andres Iniesta når overgangsvinduet åpner i januar. Nyheten om at midtbanespilleren har havnet på kant med Barca-sjefene gjør selvsagt mulighetene for en overgang langt bedre. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Det har ikke vært mangel på spanjoler i Premier League, og Iniesta har offentlig snakket om hvor mye han beundrer den engelske toppdivisjonen. Dette kan være siste mulighet for å selv prøve seg i Premier League. 

Hvorfor overgangen ikke materialiserer seg: Nå som kontrakten med Barcelona utløper i 2015, vil kynikerne hevde at Iniesta bruker United-interessen som agn for å sikre seg en ny kontrakt. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

AC Milan skal angivelig være interesserte i å sikre seg Newcastles Davide Santon som erstatter for Ignazio Abate. Sistnevnte har ved en rekke anledninger blitt linket til Arsenal og Paris Saint-Germain. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Santon kjenner Milan godt, etter å ha gått gradene i Inter. Santon vil garantert elske utsiktene til Champions League-spill for en så vidt stor klubb. 

Hvorfor overgangen ikke materialiserer seg: Er Newcastle villige til å la ham gå? Milan vil i så fall være nødt til å legge et solid beløp på bordet. 


Se, de snakker sammen!

Clint Dempseys snakker med representanter for en rekke Premier League-klubber, i forbindelse med en mulig utlånsavtale. Tottenham har førsteopsjon, mens Fulham, Aston Villa og Everton alle skal være interesserte. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Dempsey har fremdeles mye å by på i Premier League-sammenheng, og vil trolig tenke at han må holde et høyt nivå med henblikk på VM-sluttspillet neste sommer. 

Hvorfor overgangen ikke materialiserer seg: David Beckhams andre låneopphold i AC Milan endte med skadeproblemer. Er 30-åringen Dempsey i stand til å holde seg skadefri? 

Den ekte Zlatan og Sverige møter Cristiano Ronaldos Portugal i den første VM-kvalifiseringskampen fredag. Zlatan er priset til 6.25 i odds på å score kampens første mål.