Overgangsmarkedet: Manchester United jakter Bilbao-stjerne!


Napoli ønsker seg Javi Garcia, United gjør sitt andre fremstøt på Herrera, Cabaye vil bort og Defoe er på vei til Canada...


Forum-snakk

Napoli vurderer et bud på Manchester Citys midtbanespiller Javi Garcia. Rafael Benitez er på utkikk etter forsterkninger på midtbanen, og han identifisert den tidligere Benfica-stjernen som den ideelle nyervervelsen. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Garcia har vært i periferien rundt førstelaget under både Roberto Mancini og nåværende trener Manuel Pellegrini. Han vil anse Italia som et sted hvor han kan få jevnlig spilletid, samt mulighet til å spille seg inn i Spanias VM-tropp. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: City anser Garcia som en verdifull spiller, og vil trolig foretrekke å låne ut spilleren med muligheter til å kalle ham tilbake igjen. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Manchester United planlegger et nytt but på Athletic Bilbao-stjernen Ander Herrera i januar. David Moyes maktet ikke å hente spilleren i sommer, da et bud på €24 millioner ble avslått. United må trolig legge nærmere €30 millioner på bordet. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Uniteds interesse for Herrera er ingen hemmelighet. Spilleren selv vil trolig ønske å spille Champions League-fotball på regelmessig basis. Han er en utpreget playmaker - akkurat hva United har behov for. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: United kan velge å takke nei grunnet prislappen - spesielt dersom de blir tvunget til å hoste opp €36 millioner, som er Herreras utkjøpsklausul. 


Kjøp meg!

Yohan Cabaye har åpnet for å forlate St James' Park med uttalelsen om at han akter å vurdere fremtidsutsiktene til sommeren. "Jeg savner Champions League. Jeg skal avslutte sesongen med Newcastle, og så få vi se deretter". Liverpool og Arsenal skal allerede være i beredskap. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Cabaye har - som allerede nevnt - uttalt at han ønsker å spille i Champions League igjen. Det skjer trolig ikke med det første dersom han forblir i Newcastle. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Newcastle ønsker ikke å miste selveste kronjuvelen på midtbanen. 


Se, de snakker sammen!

Tottenham-angriper Jermain Defoe er i samtaler med Toronto i forbindelse med en mulig overgang til MLS. Defoe skal angivelig vurdere et kontraktsforslag som innebærer £90.000 pr uke. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Defoes beste dager som fotballspiller ligger trolig bak ham. En overgang til Toronto representerer en spennende utfordring for angriperen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Defoe kan velge å takke nei til en overgang - eller i det minste vente til etter sommeren. Spissen vil naturlig nok ønske å spille for England i sommerens VM-sluttspill.  

Crystal Palace jakter Nicklas Bendtner. Dansken er priset til 5.00 i odds på å gjøre Eagles-spiller av seg!