Overgangsmarkedet: Los Blancos vurderer Rooney!


Nani tilbake til Sporting, Rooney til Real, De Jong til Liverpool og Traore velger Everton..

Forum-snakk

Sporting Lisboa håper å kunne hente tilbake Manchester United-vingen Nani.

Hvorfor denne overgangen skjer: Nani har knapt fått spilletid under David Moyes, og vil sette pris på muligheten til å spille i hjemlandet. Han har så visst behov for kamptrening før sommerens VM.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: United har satt en prislapp på £10 millioner, noe som holder potensielle beilere på avstand - Juventus inkludert.


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Real Madrid akter å benytte seg av at Wayne Rooney har takket nei til ny kontrakt med Manchester United. Det spanske hovedstadslaget forberedet seg dermed på å legge £25 millioner på bordet i sommerens overgangsvindu. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Rooney bereder åpenbart grunnen for en overgang bort fra Old Trafford, og Real vil i sannhet være en strålende destinasjon for spissen. Moyes vil i tillegg foretrekke å selge til Los Blancos heller enn en Premier League-rival. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Passer Rooney inn i spansk fotball? I en alder av 28 år er spørsmålet om spilleren selv og familien ønsker å flytte til utlandet. Chelsea vil være et langt mer naturlig valg. 

Spekulasjoner i tabloidpressen II

Liverpool vurderer AC Milans Nigel De Jong som erstatter for langtidsskadede Lucas Leiva. Merseyside-klubben ønsker å hente hollenderen på lån.

Hvorfor denne overgangen skjer: Med alle de kreative spillerne Brendan Rodgers har til rådighet i Liverpool, kan de saktens ha behov for en jernhest på midtbanen. De Jong har tidligere bevist at han holder Premier League-standard.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Etter at landsmannen Clarence Seedord nettopp har tatt tømmene i Milan, vil De Jong garantert ønske å bli værende.

Se, de snakker sammen!

Den høyreiste Lacina Traore har fått arbeidstillatelse i forkant av utlånsavtalen mellom Everton og Monaco.

Går Juan Mata fra Chelsea til Manchester United? Sjekk oddsen her!