Overgangsmarkedet: Liverpool henter "Chelsea-spiller"?


Dagens ryktebørs inkluderer en engelskmann på vei til utlandet, en overraskende Liverpool-tilvekst, og at Manchester United og Arsenal jakter den samme spilleren...

Forum-snakk

 

Rikingene i Ligue 1, Monaco, akter å gjøre endringer i overgangspolitikken, når de nå vurderer Englands U21-spiller Tom Ince fra Blackpool. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Ince har tiltrukket seg interesse fra klubber i England. Med en kontrakt som utløper om et halvår, kan han også snakke med utenlandske interessenter. Spillerens far - Paul Ince - spilte seg i utlandet.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Veldig få engelskmenn har tatt steget utenianfor Storbritannia. Og Monaco må da legge lista høyere enn en Championship-spiller?


Spekulasjoner i tabloidpressen

 

Liverpool er fast bestemt på å vinne kampen om den forhenværende Chelsea-spilleren Salomon Kalou. Lille vil kreve om lag £2.5 millioner, mens Liverpool må belage seg på konkurranse fra Tottenham. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Reds-stallen er noe tynt besatt, og ivorianeren - som vant Champions League i 2012 er venn og kollega på landslaget med Kolo Toure. Kalou vil kunne gi solid støtte i de offensive posisjonene. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Kalou kan knapt sies å ha vært en suksess i Chelsea. Dersom Liverpool virkelig er seriøse med henblikk på en plassering blant de fire beste, bør de kanskje sikte noe høyere? 


Ombestemt seg!

Evertons John Heitinga har takket nei til muligheten for en overgang til West Ham. I skrivende stund er det Norwich som er nærmest hollenderens underskrift. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Heitinga er definitivt på vei ut døra på Goodison Park. Ettersom Norwich har behov for forsterkninger, vil han være tilnærmet garantert førstelagsspill. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Forsvareren kan meget vel smøre seg med tålmodighet, ettersom dette trolig blir hans siste kontrakt. Carrow Road-klubben kan således oppdage at det finnes andre, mer pengesterke klubber der ute. 


Tautrekking

Bayern Münchens signering av Robert Lewandowski kan bety at Mario Mandzukic er overflødig. Manchester United og Arsenal er angivelig interesserte. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Den storvokste kroaten er perfekt for Premier League, og vil trenge et sted hvor han kommer til sin rett når Lewandowski tar plassen hans. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: United er langt i fra i stand til å garantere Mandzukic Champions League-fotball kommende sesong. Arsene Wenger er på sin side kronisk gjerrig med pengene.