Overgangsmarkedet: Kan United endelig sikre seg Sneijder?


I dag ser vi nærmere på en spiss som følges av Arsenal, en Everton-forsvarer på vei til Italia, en spiller som er villig til å gå ned i lønn for å sikre en overgang til Manchester United, og Newcastles mulige lånespiller...

Forum-snakk

Arsenal har fulgt Diego Costa med tanke på en overgang når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Arsenal er på jakt etter en spiss i verdensklasse, og Costa har tatt steget opp i den kategorien med inneværende sesongs spill for Atletico Madrid. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Atletico kjemper om den spanske ligatittelen, og det er null sjanse for at de selger ham i januar. Selv til sommeren vil en overgang vise seg vrien, ettersom prisen på Costa øker for hver måned som går. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Roma akter å legge inn et bud på Evertons Johnny Heitinga når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Heitinga har fortsatt ikke figurert i Premier League denne sesongen, og vil garantert gripe en overgang til Roma og Serie A begjærlig. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Såfremt Everton ikke kan hente en erstatter, vil det være risikosport å selge Heitinga når de gjør det godt i serien. En overgang til sommeren synes mer trolig. 


Kjøp meg!

Wesley Sneijder er etter sigende villig til å ta en lønnsreduksjon for å sikre en overgang til Manchester United.

Hvorfor denne overgangen skjer: Dersom Sneijder ikke koster skjorta, vil det være verdt risikoen. Spesielt dersom det er en sjanse for å få hollenderen tilbake i samme form som i Inter Milan.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Sneijder er over middagshøyden, og er tross alt best i samme posisjon som både Wayne Rooney og Shinji Kagawa. 


Ingen avtale!

Newcastle-manager Alan Pardew har avvist at han akter å hente Manchester Uniteds Wilfried Zaha på lån i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Newcastle flyr høyt i den hjemlige Premier League, og trenger trolig ikke en uslepen spiller. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Treneren vil garantert ikke forsøke å demotivere angriperne sine med å avsløre at han akter å hente nye spillere. 

Manchester United er priset til 2.35 i odds på å ende blant de fire beste i Premier League!