Overgangsmarkedet: Kan Manchester United virkelig sikre seg Kevin Strootman?


I dag ser vi nærmere på mulighetene for at Arsenal henter en ny tysk playmaker, Tottenhams jakt for en av sine forhenværende spillere, Manchester Uniteds ønske om en midtbanespiller og Jose Mourinhos påstand om at han ikke akter å hente en eneste spiller i januar...

Forum-snakk

Arsenal er favoritter til å sikre seg Schalkes playmaker - Julian Draxler.

Hvorfor denne overgangen skjer: Draxler er et fantastisk talent, og i en alder av kun 20 år, er han perfekt for Arsene Wenger. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ett område hvor Arsenal ikke trenger forsterkninger er nettopp midtbanen. Klubben har allerede en rekke offensive alternativer. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Spurs er den siste i rekke av klubber til å bli linket til deres tidligere angriper Dimitar Berbatov.

Hvorfor denne overgangen skjer: Tottenham har behov for en ny spiss i januar. Jermain Defoe ryktes å være på vei ut dørene på White Hart Lane, mens Emmanuel Adebayor er skjøvet ut i den berømmelige kulden. Berbatov på billigsalg kan være aktuelt. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Spurs hadde mulighet til å sikre seg Berbatov da han forlot Manchester United. Vil trener Villas-Boas mene at han er for lat? 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Manchester United ønsker å sikre seg Romas Kevin Strootman når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: David Moyes er desperat etter å sikre seg en kvalitetsspiller til midtbanen. Den energiske hollenderen passer så visst kravspesifikasjonen. Resultatene den siste tiden har vært så svake at klubben vil være villige til å betale nesten hva det skulle være. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Strootman har kun nylig signert for Roma, og med Roma kun tre poeng bak Juventus i Serie A. Det er lite trolig at hovedstadsklubben vil være villig til å selge en av sine beste spillere. 


Ingen avtale!

Jose Mourinho hevder at han ikke ønsker å kjøpe nye spillere i januarvinduet - til tross for spissenes svake prestasjoner, representert av Fernando Torres, Samuel Eto'o og Demba Ba. 

Hvorfor dette skjer: Januar er en vrien måned å skulle hente kvalitetsspillere i. Mourinho har i tillegg luksusen av å ha flere målfarlige midtbanespillere til rådighet. 

Hvorfor dette ikke skjer: Dersom Chelsea avgir flere poeng før jul, kan kjøpet av en ny spiss bli presserende. Hvem tror et ord av hva erkemanipulatoren Mourinho sier uansett? 

Sats på at Chelsea vinner Premier League til 5.00 i odds!