Overgangsmarkedet: Inter Milan jakter City-spiller!


Stevan Jovetic could kan være på vei tilbake til Italia, Aspas vil bort, Atletico vil by på De Bruyne og Schalke følger Sidney Sam tett... 


Forum-snakk

Liverpool-spissen Iago Aspas har angivelig instruert agenten sin til å innlede samtaler med Valencia, med en utlånsavtale for øye. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Aspas har kun fått smake reservelagsspill etter at Luis Suarez og Daniel Sturridge har funnet tonen.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Liverpool kan vise seg motvillig til å la Aspas gå, ettersom Sturridge er ute i to måneder. 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Inter Milan skal angivelig vurdere et bud på Manchester City-spissen Stevan Jovetic, ettersom angriperen har slitt med å få spilletid på Etihad. Montegrineren gikk til City etter å ha gjort suksess i Fiorentina, men har havnet bak Sergio Agüero og Alvaro Negredo i kampen om en spissplass. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Jovetic har bevist at han kan levere varene i Serie A, og Inter vil garantert være interessert hvis spilleren viser seg tilgjengelig. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Agüero og Negredo kan vanskelig spille hver eneste kamp denne sesongen, og vil trolig ønske å beholde Jovetic som back-up. Uansett vil ikke City selge en spiller de nettopp betalte £22 millioner for. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Atletico Madrid ønsker å låne Chelseas Kevin de Bruyne som erstatter for Koke. Sistnevnte har blitt koblet til Manchester United og Barcelona. De Bruyne regnes som bankers med tanke på å forsvinne på utlån i januar, etter at han ikke har maktet å spille seg inn i førsteelleveren under Jose Mourinho. 

Hvorfor denne overgangen skjer: De Bruyne har behov for spilletid, og Chelsea låner øre til de som henvender seg. Det synes som sunn fornuft for begge parter.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: De Bruyne vil kun få lov til å forlate klubben på utlån, mens Atletico kanskje vil benytte anledningen til å sikre seg en annen, permanent erstatter. Kanskje Chelseas egen Juan Mata? 

Atletico er priset til 5.00 i odds på å signere De Bruyne i januar! Sett spill her! 


Se, de snakker sammen!

Bayer Leverkusen-angriper Sidney Sam har så godt som blitt enig med Schalke om en overgang etter sesongslutt. En klausul i 25-åringens kontrakt gjør at han kan forlate klubben for beskjedne €2.5 millioner neste sommer. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Sam er en av Tysklands største stjerner, og Schalke er lystne på å hente noen store navn. For å overbevise spillere som Julian Draxler om å bli værende.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Leverkusen kan stikke kjepper i hjulene ved å tilby ham en forbedret kontrakt.

Kan Manchester United slå tilbake fra det overraskende hjemmetapet mot Everton? United er priset til 8.00 i odds på å slå Newcastle 2-0 denne helgen!