Overgangsmarkedet: Higuain kan gi Arsenal superangrep


Forum-snakk

Skulle Luis Suarez forsvinner til Real Madrid denne sommeren, kan Liverpool raskt sikre seg en annen Premier League-suksess. Christian Benteke er mannen som kobles til Anfield i dag, og Aston Villa virker å være på det rene med at angriperen forsvinner. 

Spekulasjoner i tabloidpressen I

David Luiz' dager i Chelsea kan være talte dersom Jose Mourinho gjør sin forventede retur til Stamford Bridge.The Special One skal etter sigende være klar til å selge Luiz til Barcelona for svimlende £30 millioner, for å kunne styrke andre lagdeler. Dette høres ut som den klassiske "Denne byen er ikke stor nok for oss begge".

Spekulasjoner i tabloidpressen II

Gjenreisningen i Manchester City kan vise seg å starte med signeringen av Sevillas Jesus Navas. Den spanske landslagsspilleren rapporteres å ha overvunnet sin kroniske hjemlengsel - som ødela store deler av hans tidlige karriere. I Etihad-klubben burde han så visst kunne føle seg hjemme, med lagkamerater som David Silva og Javi Garcia. 

"Kjøp meg!"

Det ligger an til en kongelig sommerrengjøring i Real Madrid når overgangsvinduet åpner. En rekke spillere antas å følge Jose Mourinho ut dørene på Bernabeu, hvorav kanskje Gonzalo Higuain tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Arsenal skal angivelig stå i alarmberedskap, ettersom Arsene Wenger er en stor beundrer av argentineren. Real-spissen vil utvilsomt være en betydelig oppgradering av et angrep bestående av Olivier Giroud. 

"Kun detaljer gjenstår"

Dersom Edinson Cavani velger å forlate Napoli denne sommeren, synes Serie A-klubben i det minste å ha en erstatter klar. Den tyske stjernespissen Mario Gomez blir etter alle solemerker en ny forsterkning for Rafael Benitez' nye arbeidsgiver. Laget fra sør-Italia har allerede blitt enige med Bayern München om en overgangssum.