Overgangsmarkedet: Har Newcastles franskmenn hjemlengsel?


Dagens rykter inkluderer en retur til Frankrike for Newcastles stjernespiller, Liverpool nærmer seg sitt fremste overgangsmål, en usannsynlig London-overgang og en storvokst herremann til Crystal Palace...

Spekulasjoner i tabloidpressen

Paris Saint-Germain er forberedt på å legge £26 millioner på bordet for å sikre seg Newcastles franske midtbanespiller Yohan Cabaye. Magpies-spilleren tegnet seg for to mål i helgens seier mot West Ham.

Hvorfor denne overgangen skjer: Den franske landslagsspilleren Cabaye har sikkert fått med seg at de regjerende seriemesterne i hjemlandet har vist interesse. PSGs dype lommer vil gjøre det vanskelig å si nei.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Alan Pardew kjempet hardt for å beholde Cabaye i sommerens overgangsvindu, og han er så visst ikke lysten på å miste midtbaneeleganten nå. Toon-sjefen vil også måtte slite for å finne en erstatter av tilsvarende kvalitet. 

Pengene på bordet!

Liverpools interesse for Mohamed Salah vil bli formalisert med et bud på FC Basels "Egyptiske Lionel Messi". 

Hvorfor denne overgangen skjer: 2-2 kampen mot Aston Villa viser Liverpools mangel på bredde i troppen, når laget samtidig jakter en Champions League-plass. De har behov for en spiller som kan løfte laget på samme måte som Daniel Sturridge og Philippe Coutinho gjorde forrige sesong.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Basel akter ikke å selge Salah på billigsalg, og the Reds har grunn til å frykte at andre, og mer pengesterke, konkurrenter kommer på banen. 

Lite trolig!

Sam Allardyce håper å kunne gjøre Thomas Vermaelen til sin defensive klippe. West Ham trenger sårt forsterkninger i arbeidet med å sikre ny Premier League-kontrakt.

Hvorfor denne overgangen skjer: Laurent Koscielny og Per Mertesackers form har henvist belgieren til benken. Forsvareren kan la seg overtale til en utlånsavtale i forkant av sommerens VM-sluttspill.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: En overgang til sommeren virker langt mer sannsynlig for kapteinen. Uten å være altfor nedlatende overfor West Ham, må det hevdes at han trolig kan finne en mer attraktiv arbeidsgiver.

Høyt henger de...

Crystal Palace-manager Tony Pulis håper å kunne hente Brøndbys angriper Simon Makienok, og således være bedre rustet i kampen mot nedrykk.

Hvorfor denne overgangen skjer: Dersom du tar en kjapp titt på Makienok, vil du skjønne at han passer som hånd i hanske i et Pulis-system. Han er 2.01 på strømpelesten og en herremann mange Premier League-forsvar vil slite med. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Interessen for 23-åringen med seks landskamper er angivelig stor. Etter at han takket nei til en russisk klubb i sommer, er det ikke sikkert at han anser Palace som et riktig karrieresteg.

Sats på kveldens Premier League-kamp mellom West Bromwich og Everton her!