Overgangsmarkedet: Har Liverpool hentet inn Suarez' erstatter?


Forum-snakk

Ryktene vil ha det til at Rafael Benitez ønsker å hente David Luiz til sin nye klubb - Napoli. 

La det være sagt med en gang; dette virker å handle om en journalist som trenger å fylle dagens leveransekrav med henblikk på spaltemeter. Det er i sannhet en billig øvelse å koble en trener og en spiller han åpenbart hadde sans for. Hvorfor skulle Chelsea ønske å kvitte seg med Luiz når han først har begynt å spille som en stjerne? 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Cesc Fabregas har brukt store deler av karrieren sin på å ønske seg til Barcelona. Nokså unødvendig når vi vet at han bare kunne blitt værende i klubben da han var tenåring. 

Vi kan således forvente at han blir mindre fornøyd når han leser ryktene om at Barcelona allerede ønsker å kvitte seg med ham. Hva som verre er; han kan bli nødt til å flytte til Manchester, ettersom både United og City ryktes å være ute med følerne. Alt er imidlertid ikke mørkt for Cesc: EasyJet har rimelig, daglige avganger mellom Barcelona og Manchester. 


"Kjøp meg!"

Liverpool-fansen er sjokkert over at Luis Suarez byr seg frem til Gud og hvermann (det triste er at de faktisk er genuint overrasket over mannens mangel på lojalitet). Suarez har uttalt til en uruguayansk radiostasjon at han vil finne det vanskelig å takke nei til Real Madrid. 

Visste vi det ikke; årsaken til at Suarez ønsker seg bort, er utelukkende på grunn av hvordan den engelske pressen har behandlet ham. Det handler på ingen måte om at han ønsker å doble lønna og utsiktene til å vinne troféer. Dersom bare mediene på balløya kunne holde seg til fotball, og overse hendelsene hvor spillere blir beskyldt for rasisme og biting...


"Se, de snakker sammen"

Vi trakk på skuldrene av gårsdagens rykter om at Hull City skulle være i ferd med å signere Shay Given. I dag står det å lese at klubben er i samtaler med Besiktas rundt keeper Allan McGregor. 

Den skotske målvakten forlot Rangers forrige sesong, etter at han bestemte seg for at tre forestående år med amatørfotball var under hans verdighet. Nå ligger han altså an til en overgang til England. Dersom han ønsker å ha mye å henge fingrene i, bør Hull være den perfekte arbeidsgiveren. 


"Pengene på bordet"

Liverpool kan meget vel ha startet forberedelsene til Luis Suarez' avgang. De har i alle fall blitt enige med Celta Vigo om en overgang for spissen Iago Aspas. 

Spanjolen koster £6, £7.7 eller £9.9 millioner, alt etter hvilken avis du velger å tro på. Aspas kan spille sentralt eller på kanten i en 4-3-3 formasjon. 

Sats på hendelser i overgangsmarkedet her!