Overgangsmarkedet: Har Baines spilt sin siste kamp for Everton?


Vi har sett nærmere på et knippe overgangsrykter, og vurderer blant annet muligheten for at Baines forsvinner i januar...

Forum-snakk

Spurs vinner kampen om Luke Shaws signatur. Dette til tross for at Chelsea også er interessert i Southamptons U21-spiller. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Tottenham kan peke på Gareth Bale som et perfekt eksempel på at Shaw vil få muligheter til å utvikle seg på White Hart Lane. Shaw vil måtte regne med langt mindre spilletid i Chelsea. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Southampton gjør det meget godt om dagen, og 18-åringen spiller hver eneste Premier League-kamp for sørkyst-klubben. I motsetning til da klubben solgte Bale, Theo Walcott og Alex Oxlade Chamberlain, ha the Saints nå mulighet til å beholde sine største talenter.


Spekulasjoner i tabloidpressen

Chelsea vil forsøke å hente Real Madrids Fabio Coentrao på lån når overgangsvinduet åpner i januar. Stamford Bridge-klubben vil også ønske en opsjon på å kjøpe venstrebacken ved utgangen av sesongen. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Ashley Cole blir stadig mer skadeutsatt i takt med årenes elde. Jose Mourinho vil såldes være lysten på å gjenforenes med en spiller han selv hentet til Real Madrid. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Klubber som Manchester United og Tottenham ble koblet til Coentrao forrige sommer. Innkjøp av en venstreback er noe som prioriteres av begge klubbene, og Real kan meget vel finne på å selge spilleren i januar heller enn å låne ham ut. 


Fingrene av fatet!

Everton-manager Roberto Martinez har uttalt at Leighton Baines definitivt ikke har spilt sin siste kamp for klubben. Dette til tross for at den engelske landslagsspilleren har pådratt seg en skade som holder ham ute frem til overgangsvinduet åpner i janaur. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Evertons gamletrener, David Moyes, la inn bud på Baines i sommer, og er desperat etter å hente spilleren til Manchester United. Der vil han trolig overta etter den aldrende Patrice Evra. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Baines har fremdeles lenge igjen av sin nåværende kontrakt med Everton, og klubben har ingen intensjoner om å selge. Såfremt United ikke legger betydelige penger på bordet. Vil et slikt bud komme for en 29-årig back? 


Titt-titt!

Arsenal vil ta Dundee Uniteds 17-årige stjerneskudd Ryan Gauld i nærmere øyensyn i oppgjøret mot Kilmarnock. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Arsenals overgangspolitikk i årene under Arsene Wenger, har alltid dreid seg om å hanke inn unge talenter, og deretter å la dem blomstre. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Arsenal kan vente seg solid konkurranse om Gaulds signatur. "Den Skotske Messi" har allerede tiltrukket seg oppmerksomhet fra Manchester United og Liverpool, i tillegg til en rekke av de største klubbene i Europa. 


Bet now on Arsenal to win the Premier League

Read the latest transfer rumours and gossip every day