Overgangsmarkedet: Galatasaray vurderer Terry!


Interessert


Borussia Dortmund har identifisert Manchester Citys Edin Dzeko som mulig erstatter for Robert Lewandowski. Sistnevnte synes garantert å ville forlate Signal Iduna Park i januar. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Dzeko er på utkikk etter regelmessig førstelagsspill, og han ligger bedre an til å få nevnte i Dortmund enn i City. Agüero og Negredo har allerede etablert seg som Pellegrinis foretrukne duo der. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: City vil ikke være villig til å la Dzeko gå foruten 1) hvis prisen er riktig og 2) at de har en passende erstatter.


Spekulasjoner i tabloidpressen

Galatasaray ønsker å lokke forhenværende England-kaptein John Terry bort fra Chelsea i januar. Den tyrkiske klubben skal være villig til å matche forsvarerens nåværende lønn på £150.000 pr uke, samt tilby muligheten til å spille under tidligere City-trener Roberto Mancini. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Terrys karriere er på hell, og han kan meget vel like utsiktene til sol, sommer og tidligere lagkamerat Didier Drogba. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Terry er en av Jose Mourinhos favoritter, og føler sikkert at han kan lede troppene på banen til et nytt Premier League-gull, eller selv Champions League-trofé, under Mourinho. 

Se, de snakker sammen

Manchester City har fått beskjed om å legge €20 millioner på bordet dersom de skal gjøre seg forhåpninger om å sikre seg Malaga-keeper Willy Caballero i januar.

Hvorfor skjer denne overgangen: City er desperate etter å styrke keeperplassen etter Joe Harts tabbebefengte sesong. Pellegrini kjenner i tillegg Caballero godt. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: €20 millioner er i overkant mye for en 32-åring uten internasjonal erfaring - og begrenset historikk å skilte med fra høyeste nivå i Europa. 

Sverige møter Portugal i VM-play-offen fredag. Ibrahimovic er priset til 6.25 i odds på å score kampens første mål!