Overgangsmarkedet: Er Isco på vei til Premier League?


Forum-snakk

Akter Arsenal å bruke store summer på én stjernespiller denne sommeren? Ikke vær dum. Klubbens førstevalg i overgangsmarkedet er en ung og ikke helt ferdig slepen fransk diamant. Lyons midtbanespiller Clement Grenier er Arsene Wengers utkårede. Spørsmålet er om han blir den nye Abou Diaby, Samir Nasrieller Amaury Bischoff?


Spekulasjoner i tabloidpressen

Spurs, Chelsea og Manchester City er alle blant klubbene som kobles til Isco, etter at spanjolen hintet om at han kan ønske seg bort fra Malaga. Midtbanespilleren har imponert i Champions League inneværende sesong, og har allerede fått sin landslagsdebut for La Roja. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Etter at klubben feilet i forsøket på å hente en fullgod erstatter for Demba Ba i januarvinduet, håper Newcastle United å kunne forsterke angrepet nå i sommer. En herremann som ryktes å ha imponert trener Alan Pardew, er Bragas Eder. Den unge, høyreiste spissen har gjort en meget god figur i flere Europacup-kamper for portugiserne denne sesongen. 


"Se, de snakker sammen"

Champions League-finalen satte kun en foreløpig stopper for spekulasjonene. Nå virker det derimot nokså klart at Robert Lewandowski slår følge med klubbkollega Mario Goetze på ferden til Bayern München. Hvordan skal Pep Guardiola kunne holde alle sine angripere fornøyde? Svar sendes på postkort. 


"Pengene på bordet"

En annen av verdens toppsspisser virker å flytte på seg denne sommeren. Radamel Falcao kan være nestemann på vei til Prosjekt Monaco, etter at Ligue 1-klubben har lagt £51 millioner på bordet. Colombianeren følger i så fall i Porto-spillerne James Rodrizues og Joao Moutinhos fotspor, hvis duo signert i forrige uke.