Overgangsmarkedet: En overgang for Dembele er kun sunn fornuft


Forum-snakk

Manchester City skal angivelig ønske å hente Napoli-forsvarer Paolo Cannavaro. Italieneren har slitt med å få spilletid under klubbens nye trener - Rafael Benitez.

Hvorfor skjer denne overgangen: Cannavaro kan vise seg som en billig forsterkning i et forsvar som har virket ustabile denne sesongen. Spesielt på bortebane. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Manchester City bør være på jakt etter fremtidens Fabio Cannavaro. Ikke den nåværende, 32 år gamle utgaven. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Mousa Dembele sies å være bekymret over sin egen situasjon i Tottenham, og ønsker seg en overgang bort fra London-klubben i januar. Aston Villa og Newcastle skal være villige til å ønske belgieren velkommen.

Hvorfor skjer denne overgangen: Dette kan være den beste løsningen for begge parter. Spurs har allerede for mange defensive midtbanespillere, og dersom Dembele ønsker seg bort, er det en enkel beslutning å ta. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Tottenham la £15 millioner på bordet for å sikre seg Dembele fra Fulham. Det er lite trolig at den O'Store forhandler Daniel Levy skal akseptere at spilleren forsvinner for et øre mindre. Har Villa og Newcastle slike penger i skuffen? 


Kjøp meg!

Arsenals selvsikre Nicklas Bendtner tipper selv at han havner i Real Madrid eller Barcelona når han endelig forlater Arsenal.

Hvorfor skjer denne overgangen: For å være ærlige har vi problemer med å finne noen argumenter overhodet til at en slik overgang skal finne sted. Kanskje når snøballer har en sjanse i helvete, og griser flyr? 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Fordi han er Nicklas Bendtner. 


Se, de snakker sammen!

Liverpool har etter ryktene å bedømme slått Arsenal i kampen om Derbys 18-åring, Will Hughes. Unggutten slutter seg til the Reds i januar for £12 millioner. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Liverpool har fulgt Hughes i lang tid, og ble spådd å gjøre et fremstøt allerede i sommer. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Hvor mange unge, kreative midtbanespillere har klubben behov for? Pengene hadde vel vært bedre anvendt på en erstatter for Lucas Leiva defensivt på midtbanen, eller en spiss som kan ta noe av presset bort fra Sturridge og Suarez?