Overgangsmarkedet: Di Maria verger Frankrike fremfor Premier League!


Di Maria til Monaco, Koke til United, Rossi til Spurs og Morata til Arsenal. Pluss andre overgangsrykter...


Forum-snakk

Ryktene vil ha det til at Manchester United akter å hente Atletico Madrids Koke når overgangsvinduet åpner i januar. Prisen skal ligge i området £16 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: United har lenge vært koblet til Koke, og de føler de har de beste forutsetningene til å sikre seg spilleren. At Koke kan blomstre på Old Trafford er det ingen tvil om.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Barcelona har også meldt seg på i kampen om spilleren, og United kan kjapt fremstå som det minst fristende alternativet. 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Tottenham skal stå klare til å slå sin egen overgangsrekord nok en gang. Denne gangen handler det om Fiorentina-spissen Giuseppe Rossi. Tottenham, som forsøkte å sikre seg Rossi da han var i Villarreal, skal være villige til å betale £30 millioner for den italienske spissen. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Rossi har selv uttalt at han gjerne vil forsøke seg i Premier League igjen. I en alder av 27 år er timingen trolig rett. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Tottenham vil kanskje tenke seg om to ganger etter at de har sett Roberto Soldado og Erik Lamela slite. Rossi vil kanskje være skeptisk til et Tottenham-lag som sliter med å skape sjanser for spissene. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

 

Arsenal og Manchester United ser begge ut til å gå glipp av Angel di Maria. Argentineren virker nemlig å heller ville signere for Monaco.

Hvorfor denne overgangen skjer: Di Maria føler ikke at han har kommet til sin rett i Real Madrid, og kan være fristet til en overgang i januar. Monaco har i tillegg tilstrekkelig dype lommer til å sikre seg spilleren. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Di Maria kan likevel foretrekke en overgang til England. I United kan han for alvor få lov til å skinne, mens han selv vil se frem til en slik utfordring.


Se, de snakker sammen!

Arsenal nærmer seg en låneavtale for Real Madrid-angriper Alvaro Morata i januar.

Morata (21) har imponert for Los Blancos denne sesongen, men han er lysten på førstelagsfotball på jevnlig basis. Arsenal sitter i førersetet med henblikk på å sikre seg spilleren ut sesongen.

Hvorfor denne overgangen skjer: Arsneal har behov for an angriper som kan ta presset fra Olivier Giroud, og Morata ønsker seg spilletid. Vinn-vinn situasjon!

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Wenger kan mene at Morata er en risiko, og således heller satse på en mer erfaren spiss. Ryktene forteller fremdeles at Wenger jakter Pato og Benzema. 

David Moyes og Wayne Rooney møter gamleklubben Everton denne helgen. Sjekk ut oddsen her!