Overgangsmarkedet: City tyr til QPR-spiller som erstatter for Hart!


City vurderer Julio Cesar, Swansea ønsker å hente Ince, Barca er med i kampen om Ramires og Tim Cahill planlegger en retur til England...

Forum-snakk

Swansea planlegger et bud på £8 millioner for den engelske U21-spilleren Tom Ince i januar. Cardiff har lenge sett ut som spillerens neste stoppested, men nå ser altså erkerivalen Swansea ut som Ince' kommende arbeidsgiver. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Swanseas styreformann Huw Jenkins har et ypperlig forhold til Blackpools tilsvarende - Karl Oyston. Ince kan også ville ønske å spille under Michael Laudrup. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Swansea, og Cardiff for den del, kan kjapt bli feid av banen av Tottenham eller Liverpool, som begge har uttrykt interesse for spilleren. 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Manchester City ønsker å sikre seg Queens Park Rangers' Julio Cesar på free transfer i januar. QPR-manager Harry Redknapp har nemlig avslørt at han akter å la brassen gå gratis. Blant beilerne er City den klubben som har størst behov for en ny keeper. 

Hvorfor skjer denne overgangen: Redknapp har allerede sagt at Cesar kan forlate klubben gratis, slik at det nå handler om hvilken klubb som kan tilby spilleren den beste avtalen. City har akutt behov for en kvalitetsmålvakt, og har dype lommer. Tilsynelatende grei skuring.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Cesar har ikke levert spill fra øverste hylle i England, og Manuel Pellegrini må spørre seg om han er rett mann. Forresten: Barcelona har også keeper på ønskelista i januar.  


Spekulasjoner i tabloidpress II

Barcelona vurderer Chelseas midtbanespiller Ramires, dersom de ikke evner å signere Atletico Madrids Koke. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Det er ikke mangel på interesserte klubber rundt Koke, spesielt på den engelske balløya. Barca kan kjapt anse Ramires som den enkleste løsningen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ramires er en nøkkelspiller i Chelsea, og har spilt hvert eneste minutt i årets Premier League-sesong. Mourinho vil ganske enkelte ikke tillate at Ramires forsvinner. 


Se, de snakker sammen!

Tim Cahill håper på en låneovergang tilbake til Premier League når overgangsvinduet åpner igjen i januar. New York Red Bulls-stjernen har rukket å fylle 33 år, men både Aston Villa og gamleklubben Everton sies å være interesserte. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Cahill har bevist at han holder Premier League-standard, og flere klubber er villige til å stille seg i kø. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: I en alder av 33 år vil enkelte kanskje anse australieren som en risiko - selv på lån. 

Everton møter Liverpool i sesongens første Merseysidederby lørdag. Sjekk ut siste odds her!