Overgangsmarkedet: Chelsea nær enighet med La Liga-stjerne!


Dagens rykter inkluder Manchester Uniteds fortsatte pengebruk, Chelsea henter en superspiss, Liverpool handler en portugiser og en Spurs-spiller som blir værende i klubben...

Forum-snakk

 

Etter å ha sikret seg Juan Mata, fortsetter Manchester United handlerunden med Southamptons tenåring, Luke Shaw.

Hvorfor denne overgangen skjer: Det er viktig for United å forsterke venstrebacken, ettersom Patrice Evra begynner å dra på årene. Alexander Butner er på sin side ikke god nok, mens Shaw på alle måter er hva David Moyes trenger.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: The Saints vil trolig kreve en solid sum for en av Premier Leagues mest lovende, unge spillere. Etter at de har lagt store summer på bordet for Mata, må United kanskje vente til sommeren med å fortsette spillerkjøpene. 

Spekulasjoner i tabloidpressen

 

Chelsea har gjort en muntlig avtale med Atletico Madrid om en overgang for toppscorer Diego Costa til sommeren.

Hvorfor denne overgangen skjer: The Blues har åpenbart behov for en toppspiss, og Costa passer så visst inn i den kategorien. Den brasilianskfødte landslagsspilleren har gjort sine saker godt i årets La Liga, og er som skapt for Premier League. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Etter å ha uttrykt et så vidt sterkt ønske om å skifte nasjonalitet, kan Costa meget vel velge å bli værende i spansk fotball. Et godt VM kan bety en kamp mellom Real Madrid og Barcelona om Costas signatur. 

Nye navn på ønskelista!

 

Etter å ha gått glipp av Chelseas forestående signering, Mohamed Salah, har Liverpool i stedet lagt sine øyne på de sentrale midtbanespillerne Saul Niguez (Atletico Madrid) og Benficas Andre Gomes.

Hvorfor denne overgangen skjer: Klubben har virket noe tynt besatt på midtbanen, og the Reds kan gjøre smart i å hente inn en av de to nevnte spillerne. Gomes vil imidlertid være den billigste av dem, og trolig den som havner på Anfield.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Niguez, for tiden på utlån til Rayo Vallecano, er vel ansett av klubbene i Champions League. Benfica ønsker på sin side ikke å miste Gomes etter at de nettopp har solgt Nemanja Matic til Chelsea.

Blir værende!

 

Tottenhams midtbanespiller Lewis Holtby blir værende i klubben, etter at hans bedre halvdel bekrefter at hun flytter til London.

Hvorfor denne overgangen skjer: Holtby føler seg åpenbart hjemme i Spurs, og midtbanespilleren er villig til å jobbe hardt for å imponere manager Tim Sherwood. Spurs har heller ikke lyst til å sende ham tilbake til Schalke, ettersom det kan føre til at Arsenal kan sikre seg Julian Draxler. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Han kan meget vel være bosatt i London, men Holtby kan fremdeles forlate Spurs på utlån for å sikre seg førstelagsfotball. Fulham og West Ham står klare med åpne armer.