Overgangsmarkedet: Chelsea med bud på colombianer!


Casillas til City, Suarez signerer historisk Liverpool-avtale, Vucinic til Spurs og Guarin til Chelsea. Pluss andre rykter...

 

Forum-snakk

Manchester City er klare til å sikre seg Real Madrid-keeper Iker Casillas når overgangsvinduet åpner i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Det er ingen hemmelighet at Manuel Pellegrini er i markedet for å finne en ny målvakt. Casillas er en keeper i verdensklasse, og vil håpe å få fart på karrieren i City.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Casillas er et aldri så lite ikon blant Real Madrid-fansen. Er han villig til å si fra seg den statusen? 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Luis Suarez vil bli presentert for en historisk femårskontrakt av Liverpool. Klubben akter således å tømme sparegrisen for å se til at den høyt verdsatte stjernen blir værende på Anfield. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Liverpool-direktør Ian Ayre har allerede tatt turen til Barcelona for å møte Suarez' representant. Liverpool akter ikke å snu på skillingen for å se til at spissen blir i klubben.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Alt avhenger av Champions League-spill for Liverpool. Dersom de kvalifiserer seg denne sesongen, er det trolig at Suarez fortsetter i rødt. Hvis så ikke skulle skje, forsvinner han til Barcelona, Real Madrid eller en annen av Europas desiderte toppklubber. 

Spiller Suarez for Liverpool etter januar? Sjekk oddsen her!


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Tottenham akter å kontakte Juventus med håp om å sikre seg Mirko Vucinic på lån frem til utløpet av sesongen.

Hvorfor denne overgangen skjer: Skader har holdt Vucinic utenfor i Juventis, og han vil garantert ønske en overgang for å sikre seg førstelagsfotball. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Det antas at Juventus vil være ute etter en permanent overgang, noe 


Se, de snakker sammen!

Inter Milans colombianske midtbanespiller nærmer seg en overgang til Chelsea, i følge spillerens agent.

Hvorfor denne overgangen skjer: Mourinho har ikke styrket stallen nevneverdig etter returen til Chelsea. Midtbanen er et område The Special One må fokusere på.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Chelsea flyter allerede over av midtbanespillere. Marco van Ginkel, Kevin de Bruyne, John Obi Mikel, Michael Essien og selv Juan Mata er ikke engang førstevalg under Mourinho. 

Hvem blir Tottenhams neste manager? Sjekk oddsen her!