Overgangsmarkedet: Chelsea jakter Falcao!


United tilbyr Kagawa i bytte for Sneijder, Chelsea prøver seg på Falcao, Arsenal vil ha Costa, og Heitinga på vei til Roma...

Forum-snakk

Manchester United vurderer en byttehandel som inkluderer Shinji Kagawa. Målet er å sikre seg Galatasarays Wesley Sneijder.

Hvorfor denne overgangen skjer: Sneijder har lenge vært i Manchester Uniteds søkelys, og Galatasaray kan bli overtalt til å selge dersom en spiller av Kagawas kaliber går motsatt vei. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Galatasaray er i utslagsrundene av Champions League, hvor Sneijder er en viktig brikke. Høres denne overgangen fornuftig ut for noen, egentlig?


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Chelsea akter sensasjonelt nok å hente Monaco-spissen Radamel Falcao. Overgangssummen skal ligge på om lag £46 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Torres, Eto'o og Ba har alle vært svake foran motstanderens mål denne sesongen, og Mourinho er fast bestemt på å sikre seg en målgarantist. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Falcao var Monacos store signering i sommer, og de akter ikke å la ham forsvinne allerede nå. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Arsenals speidere har tatt Atletico Madrid-angriper Diego Costa nærmere i øyesyn, men tanke på et bud i overgangsvinduet som åpner neste måned. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Arsenal tror selv de kun er en klassespiss unna å vinne Premier League, og vil således være villige til å legge £32 millioner på bordet for å aktivere utkjøpsklausulen.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Atletico har en kjempesesong, og Costa har vært en viktig del. Hva skulle han oppnå ved å gå til Arsenal? 


Se, de snakker sammen!

Everton-forsvarer John Heitinga ligger an til å bytte ut Merseyside med Roma i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Heitinga har slitt med å finne seg til rette etter at Roberto Martinez overtok tømmene i Everton. Den hollandske landslagsspilleren er lysten på fast førstelagsspill. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Det er liten tvil om at han forsvinner fra Goodison Park, med Roma har allerede et bunnsolid og samspilt forsvar. Fiorentina, hvis klubb også har meldt sin interesse, kan være et bedre tips. 

Hvem overtar som manager i Tottenham? Sjekk oddsen her!