Overgangsmarkedet: Berbatov til Arsenal?


Søndagens overgangsrykter handler mest om hvilke spillere som er på vei til Manchester City, og hvem som kan ventes ut døra på Etihad. Også to mulige Arsenal-signeringer, da...


Forum-snakk

Manchester City ønsker å løse keeperkrisa ved å hente Manuel Neuer. Bayern-målvakten skal etter sigende koste £40 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: City har de økonomiske musklene som skal til for å gjennomføre en slik handel. Et bud i størrelsesorden £40 millioner vil utvilsomt bli vurdert av tyskerne.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Bayern trenger ikke pengene, så hvorfor skulle de ønske å selge en spiller de vanskelig kan erstatte? 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Arsenal akter å legge inn et bud på Seamus Coleman dersom Bacary Sagna ikke signerer en ny kontrakt.

Hvorfor denne overgangen skjer: Coleman har levert godt spill denne sesongen, og kan meget vel være en god erstatter for 30-årige Sagna.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Med Arsenal på oppadgående er det ingenting som indikerer at Sagna ikke vil ønske å tegne ny kontrakt med London-klubben. Arsenal har ikke tillegg den unge og fremadstormende Carl Jenkinson klar til å fylle Sagnas sko. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Arsene Wenger vurderer overraskende å hente Dimitar Berbatov i januar. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Berbatov ønsker å forlate Fulham når overgangsvinduet åpner i januar, og vil representere en billig løsning på Arsenals spissproblemer. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Bulgareren runder 33 år i januar, mens Arsenal synes å foretrekke yngre talent. 


Ingen avtale

Manchester City vil avslå låneforslag fra Roma og Inter Milan på sommerens signering Stevan Jovetic.

Hvorfor denne overgangen skjer: Jovetic har kun fått fem kamper - samtlige turneringer medregnet - denne sesongen, og en utlånsavtale kan være sunt for begge parter. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Dersom City skal være seriøse utfordrere til ligatittelen denne sesongen, har de behov for bredde og dybde i stallen. De har i tillegg tatt seg videre til utslagsrundene i Champions League og kvartfinalen i Ligacupen. 

Sats på at Manchester City vinner Premier League til 2.70 i odds