Overgangsmarkedet: Bayern med i kampen om Chelsea-stjerne!


Bayern vil ha Luiz, Ings kan bli Liverpool-spiller, United vurderer Reus-bud og QPR nærmer seg Benayoun...


Forum-snakk

Liverpool er klare til å legge inn bud på Burnleys Danny Ings når overgangsvinduet åpner i januar. Brendan Rodgers er på utkikk etter alternativer til den skadede Daniel Sturridge.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ings vil være tilgjengelig til en overkommelig penge, og vil elske muligheten til å spille for en klubb som Liverpool.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Burnley vil garantert sette seg på bakbeina økonomisk. Med Aspas på benken... trenger Liverpool virkelig Ings? 


Spekulasjoner i tablodipressen I

Bayern München vurderer å legge £40 millioner på bordet for Chelsea-forsvarer David Luiz. Den brasilianske stjernen er ikke fast inventar på Stamford Bridge under Jose Mourinho, og angivelig lysten på førstelagsfotball på fast basis.

Hvorfor denne overgangen skjer: Bayern er regjerende Champions League-mestere. Dersom de i det hele tatt har rom for forbedring, er det i forsvar. Luiz kan vise seg som en perfekt makker til Dante i oppkjøringen mot neste sommers VM.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Barcelona er også på jakt etter spilleren, og det skal legges mye penger på bordet for å overbevise Chelsea om å selge. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Manchester United står klare til å trigge Marco Reus' utkjøpsklausul, og dermed lokke Dortmund-spissen til Old Trafford.

Hvorfor denne overgangen skjer: Dortmund blir ribbet for stjernespillere, og Reus kan meget vel føle at tiden er moden for å forlate klubben.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Reus' utkjøpsklausul er angivelig i regionen £30 millioner. Det er mye penger etter å ha blåst £27.5 millioner på Marouane Fellaini. 


Se, de snakker sammen!

Tidligere Chelsea, Liverpool og West Ham-playmaker Yossi Benayoun skal være nær å signere en kontrakt med QPR. Avtalen binder israeleren til London-klubben de kommende 18 månedene.

Hvorfor denne overgangen skjer: Den israelske landslagskapteinen står uten arbeidsgiver, og har trent med Rangers for å holde seg i form.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: I en alder av 33 år er spørsmålet om han er villig til å spille i the Championship? 

Manchester United-trener David Moyes møter gamleklubben Everton i kveld. Hvem vinner? Sjekk ut oddsen her!