Overgangsmarkedet: Barcelona vinner kampen om Dortmund-stjerne!


West Ham ønsker seg Milito, Barca har kastet seg inn i kampen om Gundogan, United med fornyet interesse for Sneijder og Eto'o styrer mot MLS...

Forum-snakk

West Ham skal etter sigende jakte Inter Milan-spissen Diego Milito. Argentineren, Inters Champions League-helt fra finalen i 2010, står kontraktsløs til sommeren.

Hvorfor skjer denne overgangen: Han er en aldrende spiller på tampen av karrieren, og med noe å bevise = typisk Sam Allardyce-signering.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Å stole på en avdanket 34-åring uten Premier League-erfaring er aldri tilrådelig. 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Dortmunds playmaker Ilkay Gundogan kan meget vel bli gjenstand for en budkrig. Barcelona har trappet opp interessen for den tyske landslagsspilleren.

Hvorfor denne overgangen skjer: Barcelona har behov for en kreativ midtbanespiller som erstatter for den aldrende duoen Xavi-Iniesta. Katalanerne har så visst midlene tilgjengelig for å utkonkurrere Arsenal. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Nå som Mario Götze er borte, er Gundogan en nøkkelspiller for Dortmund. De ønsker på ingen måte å miste juvelen, og det kan hende Gundogan selv ikke ønsker å forlate Westphalia-regionen. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Manchester United skal angivelig har fornyet interessen i hollenderen Wesley Sneijder. Galatasaray-spilleren var nær ved å signere for United to sesonger tilbake, og David Moyes ønsker å kunne gjennomføre en overgang nå.

Hvorfor denne overgangen skjer: Sneijder er ikke lenger på toppen av karrieren, og kan meget vel være tilgjengelig for så lite som £13 millioner.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Sneijder kan tenke at en overgang til United ikke er like prestisjefylt som tidligere. 


Se, de snakker sammen!

Chelseas Samuel Eto’o skal være i samtaler rundt en overgang til MLS.

Hvorfor denne overgangen skjer: Eto'o er på tampen av karrieren i en alder av 32, og nærmer seg sitt siste Verdensmesterskap. Angriperen vil tenke at det er riktig tidspunkt å styre mot USA på.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Eto'o er klar over at MLS representerer et adjø til toppfotballen. Etter at han nettopp har kommet til Chelsea, tenker han sikkert at dette er siste mulighet til å vinne store troféer.