Overgangsmarkedet: Balotelli tilbake til Premier League?


Walker til Paris, Arsenal lysten på Morata, Balotelli til Chelsea og Defoe nærmer seg MLS...


Forum-snakk

Paris Saint-Germain følger Tottenhams høyreback Kyle Walker tett, og kan komme til å hente engelskmannen denne måneden.

Hvorfor denne overgangen skjer: Le Parisien, en velrenomert PSG-kilde, hevder at klubben anser Walker som en ideell erstatter for skadede Christophe Jallet. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Er Kyle Walker virkelig så god? 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

lo

Arsenal vil intensivere jakten på Real Madrid-spissen Alvaro Morata, etter at skaden på Theo Walcott holder angriperen ute resten av sesongen.

Hvorfor denne overgangen skjer: Både Morata og Arsenal er lystne på å skru sammen en avtale. The Gunners skal visstnok være villige til å legge £2 millioner på bordet for å låne spilleren i seks måneder.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Real Madrid ser på Morata som sikkerhet for Karim Benzema, og vil ikke la spilleren gå. Selv på utlån. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Mario Balotelli har blitt koblet til en overgang tilbake til Premier League. Det er naturligvis snakk om en mulig gjenforening med gamletrener Jose Mourinho i Chelsea.

Hvorfor denne overgangen skjer: Balotelli spilte under Jose Mourinho i Inter Milan, hvor de utviklet et nært forhold. Super Mario kan være spissen Chelsea desperat trenger.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Balotelli hevder at han ikke har noen interesse av å forlate sin nåværende arbeidsgiver. Spissen har blitt sitert på følgende: "Jeg er nødt til å forberede meg til det kommende Verdensmesterskapet, og forholde meg rolig". 


Se, de snakker sammen!

Jermain Defoe kommer stadig nærmere en overgang til MLS-klubben Toronto FC. En av Torontos høye herrer hevder at overgangen "ikke er fullført, men i kjømda". 

Hvorfor denne overgangen skjer: Muligheten for å bli stjernen i Toronto - og MLS for øvrig - vil trolig være for god til å avslå.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ved å takke farvel til Premier League, sier Defoe samtidig adjø til VM-spill? 

Slår Manchester City følge med Sunderland i Ligacupen? Klubben møter West Ham tirsdag kveld. Sjekk oddsen her!