Overgangsmarkedet: Bales agent ønsker Real Madrid-overgang


Forum-snakk

Steve Bruce er tilbake i Premier League, og dersom vi skal tro ryktene (noe vi ikke gjør) er han klar til å blåse penger på dyre avdankede stjerner. Akkurat som han gjorde i Sunderland.

Spilleren som angivelig står på Bruce' ønskeliste, er Aston Villa-keeper Shay Given. Målvakten ble skjøvet ut i den berømmelige kulden av Paul Lambert sist sesong, men det gjenstår å se om Hull er villige til å betale spillerens solide lønnskrav. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Borussia Dortmund har solgt Mario Götze til Bayern München, men har visstnok en erstatter klar allerede.  Ajax' offensive midtbanespiller Christian Eriksen er angivelig i Die Borussens kikkert. 

Ryktebørsen forteller videre at den talentfulle dansken er tilgjengelig for "kun" £10 millioner. Det har lenge vært snakket om en overgang til Premier League for 21-åringen, selv om Bundesliga-spill virker stadig mer trolig. 


"Kjøp meg!"

Tottenham ønsker ikke å selge Gareth Bale, og spilleren selv er ikke typen som ønsker å presse frem en overgang. Så det er punktum for denne sommersagaen, eller hva?

Niks. Bales agent Jonathan Barnett har vært løsmunnet på spansk TV. Meldingen er klar: Dersom Real Madrid kommer på banen, er spilleren nødt til å låne øre. 10% av Bales lønn i hovedstadsklubben burde forklare motivasjonen for uttalelsen. 


"Pengene på bordet"

Mange trodde at Juventus kunne tatt seg lengre enn kvartifinalene i Champions League med en klassespiss i rekkene. 

Kommende sesong har de kanskje to. Etter å ha hanket inn Fernando Llorente på free transfer i januar, kan Real Madrids Gonzalo Higuain bli nestemann inn dørene på Juventus Stadium. Ifølge spillerens agent (og vi vet alle hvor ærlige og redelige de er) er avtalen 70% i boks. Hvorvidt uttalelsen er mer enn 25% sannferdig får vi alltids vite. 


Pølse-i-brød

Til tross for at det er en god stund siden den forhenværende Porto - og Chelsea-forsvareren Ricardo Carvalho var en god forsvarer, har han sikret seg en overgang fra Real Madrid til Monaco. 

35-åringen har åpenbart en meget god agent. En av de som er smart nok til skyve portugiseren i retning av en klubb som signerer alle spillere de har hørt om. Som en 14-åring som spiller Football Manager.