Overgangsmarkedet: Atletico vil hente Tottenham-Flopp på lån!


Stoke vil ha De Jong, Calhanoglu flørter med Arsenal, City lytter til bud på Kompany og Spurs vil kvitte seg med Lamela...


Forum-snakk

Stoke håper å kunne sikre seg den nederlandske spissen Luuk de Jong når overgangsvinduet åpner i januar. Manager Mark Hughes sendte Borussia Mönchengladbach-angriperen i aksjon mot Schalke forrige helg. 

Hvorfor denne overgangen skjer: De Jong har hatt en krangel med trener Lucien Favre, og skal være desperat etter å sikre seg en overgang bort fra klubben. Ikke minst for å spille seg inn i Hollands VM-tropp. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Har Stoke økonomi til de Jongs lønn? Kanskje de må kvitte seg med Peter Crouch for at denne overgangen skal skje? 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Arsenal er i samtaler med Hamburg rundt en overgang for stjerneskudden Hakan Calhanoglu. Unggutten har gjort sine saker meget godt, og allerede funnet nettmaskene fire ganger denne sesongne.

Hvorfor denne overgangen skjer: Calhanoglu er på alle måter en spiller etter Wengers smak: Kjapp, ung og teknisk.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Arsenal ønsker å hente inn en spiss i januar, og fokuserer nettopp på dét. Det betyr således at en offensiv midtbanespiller som Calhanoglu kanskje ikke står øverste på ønskelista. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Monaco planlegger et bud på Manchester City-kaptein Vincent Kompany, og skal være villige til å legge £17 millioner på bordet. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Kompany har hatt skadeproblemer de siste månedene, og City kan være fristet til å selge dersom de får et betydelig bud.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Kompany er en sentral brikke i City-laget, og vil være et stort tap. City vil bare ikke ønske å miste Kompany. 


Se, de snakker sammen!

Atletico Madrid er i samtaler med Tottenham rundt en utlånsavtale for London-klubbens rekordkjøp - Erik Lamela. Det antas at Spurs vil være villig til å la spilleren - som kostet Tottenham £25.8 millioner - gå på lån resten av sesongen. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Lamela har ikke evnet å tilpasse seg Premier League, og kan saktens trenge miljøskifte for å komme tilbake i form. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Spurs vil ikke utstå den offentlige ydmykelsen det vil være å la klubbens dyreste spiller gjennom tidene forsvinne etter bare seks måneder.