Overgangsmarkedet: Arsenal vil sikre seg Draxler!


Schalke håper på Holtby når Arsenal forbereder bud på Draxler, Pogba sier nei til United og Fulham byr på Morrison...


Forum-snakk

Schalke ønsker å sikre seg Tottenhams Lewis Holtby som erstatter for Julian Draxler - som i sin tur nærmer seg en overgang til Arsenal!

Hvorfor denne overgangen skjer: Holtby er ikke en ukjent størrelse i Schalke - hvor han tross alt har spilt fire år tidligere, før overgangen til Spurs. Klubben gjorde ham til den spilleren han er i dag, og vet at han passer inn. 

Hvorfor denne overgangen ikke skjer: Ønsker Tottenham å rydde vei for en ny stor Arsenal-signering?


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Juventus-spiller Paul Pogba blir lite trolig å finne i United-trøya igjen så lenge Sir Alex Ferguson er en del av klubbens hierarki. Midtbanespilleren har nemlig fremdeles ikke glemt hva han mener var dårlig behandling av den gamle Old Trafford-sjefen. 

Hvorfor denne overgangen skjer: David Moyes har tatt turen over for å treffe Juventus' høye herrer, og et bud på om lag £20 millioner er lagt på bordet. 

Hvorfor denne overgangen ikke skjer: Er Manchester United en fristende destinasjon? De vil etter alt å dømme gå glipp av Champions League kommende sesong, så hvorfor skulle Pogba ønske en retur?


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Spekulasjonene omkring hvorvidt Arsene Wenger vil være villig til å betale £37 millioner for Julian Draxler tiltar. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Det er allerede en stor kontingent av tyskere på the Emirates, og det vil kunne virke forlokkende på Draxler. Wenger planlegger å konvertere Draxler til spiss, ettersom han mangler spillere i den posisjonen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Det er spørsmålstegn knyttet til 20-åringens form, og det hevdes at landslagsplaymakeren kan være ute av spill frem til mars.


Se, de snakker sammen!

Fulham har lagt inn et bud på West Hams Ravel Morrison. The Cottagers må imidlertid belage seg på å øke sitt opprinnelige bud på £4 millioner etter at Boleyn Ground-klubben avslo i første omgang. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Morrison har angivelig gitt beskjed til Fulham om at han ønsker seg dit. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: West Ham har satt en prislapp på £10 millioner på spilleren. Kan West Ham ta seg råd til å selge en av sine beste spillere til nedrykkskandidaten Fulham? 

Vil Arsenal legge inn bud på Dimitar Berbatov? Sjekk oddsen her!