Overgangsmarkedet: Arsenal-retur for Fabregas?


Forum-snakk I

Stakkars Mario Gomez. For all del; mannen er søkkrik, kjekk og stram og kan skilte med verdens beste hårmanke. Han er bare ikke verdsatt i Bayern München! Først ble han forbigått av løpsmaskinen Mario Mandzukic, før Bavaria-klubben hanket inn Mario Götze. Nå som også Roberto Lewandowski er på vei inn dørene bør Gomez pakke hårføner og fotballsko snarest mulig. Napoli og Fiorentina er angivelig interessert. 


Forum-snakk II

Liverpool har gjort det til en vane å hente unge og fotrappe spillere. Portos Christian Atsu kan meget vel bli den neste inn dørene på Anfield. Venstrebacken/vingen er lynrask, og vil gi Jose Enrique noe å bryne seg på. 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Alt er imidlertid ikke rosenrødt på Anfield. Gribbene har alt begynt å sirkle over Luis Suarez. Vi snakker ikke om de sedvanlige medie-gribbene, men snarere de som ønsker å hente spissen til det europeiske fastlandet. Real Madrid ligger etter rapportene å dømme fremst i køen, og skal være klare til å legge £20 millioner pluss angriperen Jose Callejon på bordet. Hva har pratemakeren Brendan Rodgers å si til dette?


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Arsenal-fansen får seg til å si en del irriterende saker - ikke minst når de insisterer på å benevne spillerne utelukkende ved fornavn ("Jack", "Santi", "Theo"). Samtlige ser underlig nok overgangsvinduet gjennom spesielt positive brilleglass, og kan få seg til å si: "Cesc sa at dersom han kommer tilbake til England, så blir det oss". Det er selvsagt latterlig, men tror du ikke Fabregas faktisk blir koblet til en retur til Emirates nå? Mye mulig kun en spøk, men følg med. 


"Pengene på bordet"

Mark Schwarzer har hatt noen gode sesongen i Premier League. Nå ser det derimot som om hans dager er talte. Fulham, i økende grad et oppsamlingssted for hollendere, har lagt inn et bud på Roma-keeper Maarten Stekelenburg. Prisen? jo, £3 millioner.