Overgangsmarkedet: Arsenal og Spurs kjemper om brasilianer!


Vi ser nærmere på Liverpools forsøk på å hente en ny spiss, London-klubbene som kjemper om en brasse, David Luiz' fremtid på Stamford Bridge, og en unge Barcelona-spiller som ønsker seg til Arsenal...

Forum-snakk

Liverpool vil legge £12 millioner på bordet for Basel-angriper Mohamed Salah.

Hvorfor denne overgangen skjer: Salah er en høyt verdsatt spiller, som har vist seg frem i Europacupen de siste to sesongene. Han vil trolig forsvinne til en større liga før heller enn senere.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Liverpool har rikelig med alternativer på flankene, og det er andre områder som trenger forsterkninger. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Corinthians skal være villig til å lytte til bud på Alexandre Pato. Arsenal og Spurs er blant klubbene som vil kjempe om spillerens signatur. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Pato har ikke vært en ubetinget suksess i Corinthian. Når begge Nord-London klubbene snuser på spilleren, bør en avtale være innen rekkevidde.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Pato er nå 24 år, og har fortsatt ikke spilt opp mot potensialet han viste som tenåring. Han vil koste en anselig pengesum, og man kan spørre om mannens prestasjoner de to siste sesongene forsvarer slik pengebruk. 


Ingen avtale!

Jose Mourinho har avvist muligheten for at David Luiz forsvinner til Barcelona i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Dersom Barcelona legger tilstrekkelig med penger på bordet, vil Chelsea slå til. Jose Mourinho er åpenbart ingen Luiz-fan, og vil like tanken på å kunne hente sine egne forsterkninger. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: En overgang til sommeren er langt mer trolig. Chelsea vil slite med å finne fullgode erstattere i januar. 


Kjøp meg!

Barcelonas 17-årige stjerneskudd, Toni Sanabria, har meddelt klubben at han ønsker å forlate klubben. Det burde være som musikk i Arsenals ører. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Arsenal har snappet opp en rekke unggutter fra Barcelona i løpet av årene, og vil kun trenge å betale £300.000 i kompensasjon. Sanabrias agent har vedgått at spilleren er i samtaler med the Gunners. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Dette trenger ikke være mer enn agentsnakk for å presse frem en forbedret kontrakt med Barcelona. 

Sats på at Arsenal vinner Premier League til 3.10 i odds!