Overgangsmarkedet: Arsenal og Manchester United sloss om tysker!


Fredag ser vi på Chelseas forsøk på å signere Radamel Falcao, Manchester Uniteds to ønskede midtbanespillere og Real Madrids jakt på Luis Suarez...


Forum-snakk

Chelsea vil være nødt til å hoste opp £80 millioner for Radamel Falcao. Eventuelt må Stamford Bridge-klubben belage seg på å legge enten Fernando Torres eller Demba Ba på bordet. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Chelsea har tidligere bevist at penger ikke er et tema når de først ønsker seg en spiller. Jose Mourinho ønsker seg så visst Falcao.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Selv Chelsea holder seg unna å betale slike summer for en spiller, hvis fødselsattest er omstridt. Hva angår ryktene om at spillere går andre veien, er det sjelden slike byttehandler finner sted. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Ettersom Arsenal har vist interesse for Karim Benzema, har Real Madrid satt seg fore å hente Luis Suarez.

Hvorfor denne overgangen skjer: Suarez er ustoppelig om dagen, og vil utgjøre tidenes trio sammen med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Suarez spiller så godt at Liverpool fint kan bruke Bales overgangssum som utgangspunkt. Har Real råd til å betale nye £100 millioner for en spiller?


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Arsenal og Manchester United står klare til å kjempe om Borussia Dortmunds midtbanespiller Ilkay Gundogan.

Hvorfor denne overgangen skjer: Arsene Wenger samler midtbanespillere som andre samler frimerker. Manchester United er derimot klubben som virkelig har behov for å styrke denne lagdelen.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Et annet rykte forteller at Gundogan er så godt som klar for Real Madrid. 


Ingen avtale!

Manchester United utkårede - Ander Herrera - hevder at han blir værende i Athletic Bilbao.

Hvorfor denne overgangen skjer: Bilbao flyr høyt i La Liga, og kan faktisk sikre seg en plass i kommende sesongs Champions League. United mente at spillerens utkjøpsklausul var for kostbar i sommeren. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: David Moyes er desperat etter å sikre seg en midtbanespiller for å redde en skakkjørt sesong. United vil trolig også være villige til å betale rundhåndet. 

Sats på at Manchester United ender blant de fire beste i Premier League her!