Overgangsmarkedet: Arsenal med nytt bud på brasilianer!


Arsenals bud på Pato har blitt avslått, West Ham ønsker Ba tilbake, Barca prøver seg på Luiz og Berahino signerer ny West Brom-kontrakt...

Forum-snakk

Chelsea-spissen Demba Ba har blitt koblet til West Ham-retur når overgangsvinduet åpner igjen i januar. The Hammers forventes å forsøke å hente angriperen, hvis spiller har stått langt bak i køen på Stamford Bridge, på lån.

Hvorfor denne overgangen skjer: Ba er desperat etter å spille førstelagsfotball, noe han garantert vil få muligheten til i West Ham. Eier David Sullivan skal angivelig ha vært i direkte kontakt med spilleren siden i sommer. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ba er angivelig lysten på å få til en klubb som spiller i Champions League. Dét vil han selvsagt ikke få anledning til på Boleyn Ground. 


Spekulasjoner i tabloidpressen I

Arsenal har ikke evnet å sikre seg Corinthians-spissen Alexandre Pato for €8 millioner. Arsene Wenger har forsøkt seg på den hjemvendte brassen, mens klubben har sagt nei. Wenger forventes imidlertid å gjøre et nytt forsøk. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Pato vil kaste seg over muligheten for å spille for en toppklubb igjen. En pris i området €8 millioner vil være god butikk for en internasjonal spiss på 24 år. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Pato har ikke funnet tilbake til sitt gamle jeg i Brasil, og Wenger kan meget vel være bekymret over spissens svake prestasjoner. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Chelsea stålsetter seg for et formidabelt bud på midtstopper David Luiz. Luiz har vært gjenstand for oppmerksomhet fra de spanske gigantene Barcelona siden i sommer, og det forventes at klubben returnerer med et bud i januar.

Hvorfor denne overgangen skjer: Luiz spiller ikke hver uke i Chelsea, og ville trolig gripe muligheten til en overgang begjærlig.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Mournho verdsetter Luiz som en god spiller, og vil kanskje ikke tillate en overgang til en Champions League-rival. 


"Pølse-i-brød"

West Bromwich-angriper Saido Berahino har satt punktum for overgangsspekulasjonene ved å signere en ny kontrakt med Hawthorn-klubben. Spissen blir værende i Midlandsklubben frem til 2017, og har allerede vakt Roy Hodgsons oppmerksomhet. 

Beholder Chelsea Kevin de Bruyne i januar? Sjekk oddsen her!